Ντόρος να γίνεται

Ε ρε πλάκα που έχουν οι wanna be τηλεπερσόνηδες! Ελεονώρα Μελέτη στέλνει έρωτες και χαριεντίζεται τηλεοπτικώς με τον Κανάκη. Είναι που όταν χώρισε το πρώτο πράγμα που εκσφενδόνισε (και καλά αγανακτισμένη) ήταν το πόσους τώρα θα της χρεώσουν για γκόμενους. Και τελικά έγινε… το οικείο της. Κανέναν δεν της χρέωσαν… και άρχισε η ίδια να το κάνει! Μωρέ όταν ακούς βαρύγδουπες ανακοινώσεις «δεν θα πουλήσω τον χωρισμό μου» be ready για το ακριβώς αντίθετο. Η ανάγκη του να δηλώσεις βλέπετε!

God bless χωρισμό και Dancing!
Η οποία Ελεονώρα Μελέτη by the way έχει δει τρελή ανάκαμψη στα τραυματισμένα της νούμερα φέτος (με κιάλι έβλεπε το 20αρι στα νεανικά) άπαξ και τερμάτισε τη σχέση της, αλλά και με τη συμμετοχή της στο Dancing. Ακριβώς δηλαδή με τα δύο συμβάντα που σκιζόταν ότι δεν θα επηρεάσουν τα ποσοστά της στο πρωινό. Of course! Το είδαμε!

Ο ορισμός του twitter
Πλάκα πλάκα η μπαρούφα που πέταξε η μπουμπούκα χθες στον ανεμοστρόβιλο «Dancing Daily» για το twitter και την ψυχοθεραπευτική χρησιμότητα του, αντικατοπτρίζει τη σχέση των social media με την πλειοψηφία των εγχώριων σούπερ ντούπερ σταροpresenters. Τι ξεφούρνισε σε ελεύθερη απόδοση στην real housewife Χριστίνα Παππά μιλώντας για τις άσχημες τους κριτικές και πώς να τις χειριστεί; «Ανοίγεις λογαριασμό, θα λες είμαι χάλια και όλοι οι φαν σου θα σου λένε πόσο θεά είσαι»! H ουσία της επικοινωνίας όχι αστεία!

Τρικυμία
Και το… ανέκδοτο ήρθε μέσα από τη today της συνέντευξη στο Down town. Όπου απαντά για τα χαμηλά της νούμερα ότι το πιο εύκολο πράγμα για αυτήν θα ήταν να έλεγε ότι φταίει το κανάλι, η παραγωγή, ο αρχισυντάκτης και συνεχίζει με την δολοφονική ατάκα: «δεν μου αρέσει να κατανέμω ευθύνες δεξιά και αριστερά και σίγουρα όχι δημοσίως»! Να υποθέσουμε τότε στο «Όλα 11» όπου καυχιόταν για το πόσο καλά πήγε το «Daily» της Παρασκευής από όταν ανέλαβε η ίδια και τα ανέτρεψε όλα, ένιωσε σαν στο σπίτι της και όχι in public!

Έλα μωρέ τώρα γιατί να το κουράζουμε!
Θεϊκή η εκπομπή «Ανιχνεύσεις» της ΕΤ3. Ανυπερβλήτου τεχνικής, απιστεύτου αισθητική, ένα μεγαλείο! Από τις 23.15 χθες έως περίπου τις 24.30 είχαν το ίδιο πλάνο! Όσες φορές γυρίσαμε, ήσαν όλοι τους ακούνητοι, ατάραχοι, ακλόνητοι! Ο Γ. Κοντογιώργης, ο presenter και ένας ιερωμένος. Μεγάλη η χάρη του!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.