Καλά, εσύ έφυγες νωρίς…

Αν υπάρχει κάποιος που μέτρησε today πόσες φορές εκσφενδόνισε το «Αφήστε με να πω!» ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στον George Παπαδάκη, θα έσπασε το κοντέρ. Μιλάμε για τέτοιο νεύρο ο politician με τον presenter… που νομίζαμε θα του χώσει τον Η/Υ στο μάτι!

Η επόμενη μέρα
Τι δουλειά πάντως και αυτή του πάνελ. Για γερά στομάχια! Να πρέπει τώρα να λούζεις με ένα κάρο κομπλιμέντα την presenter σου, σε κλάσματα δευτερολέπτου. «Μα ήσουν το φαβορί», «μα ήσουν πρώτη στα τηλεφωνήματα», «μα είσαι πιο αγαπητή (από Μπουλέ) στον κόσμο» και όλα με μία ανάσα! Τραπεζαρία Ελεονώρας Μελέτη…

Υ.Γ. Και η οποία να τα απαντά κλασικά, με… μετριοφροσύνη. Τέτοιου βάθους, ίσα που να ενθαρρύνει για περισσότερο γλείψιμο!

Χμμ…
Το δε Star πάντως τη σηκώνει today γκράντε την άδικη αποχώρηση της presenter του από το Dancing. Η αλήθεια είναι ότι… μας εξέπληξε. Διότι κάνοντας watch το σόου χθες από την αρχή (και το τονίζουμε!), χαμπαριάζαμε ότι… προς τα εκεί πάει το πράγμα. Προς την… ανατροπή. Χάιντε στοπ. Και πολλά είπαμε!

Τα credits από τη σύζυγο
Να έχεις τον husband τώρα να σε υποδέχεται τρισευτυχισμένος με ανθοδέσμη, να σε αναδεικνύει να κάνει πίσω για να λάμψεις και να αποθεωθείς… και εσύ να του πετάς ρουκέτα. «Είναι φωτομοντάζ;» ερώτηση Σκορδά για την φωτογραφία Χατζηβασιλείου – Κλίντον που δημοσιεύτηκε στη Real life! Τον έφτιαξε τον presenter!

Αγωνίες και λαχτάρες
Στο μεταξύ, συνεχίζεται το μυστήριο στο Πρωινό του Mega. Εκεί που μίλαγαν today για το οριστικό τέλος της μουσικής εκπομπής Mega star που μας εγκαταλείπει φέτος, πετάγεται η Σταμάτη. «Εμείς θα είμαστε του χρόνου;» και μείνανε κάγκελο! «Σάσα το σημαντικό είναι να τελειώσουμε τη φετινή σεζόν, να περάσουμε καλά άστα τα υπόλοιπα…» απάντησε ήρεμα και κουλ ο husband αφού συνήλθε!

Χωρίς λόγια
Αφασία χθες η Μιμή Ντενίση. Πήγε στου Dancing το κοινό μαζί με την daughter της και του καθόταν του μικρού παιδιού… πλάτη. Σε όλα τα πλάνα που της απευθυνόντουσαν, στηνόταν η αθεόφοβη από την ανάποδη πλευρά… για να μην της χαλάσει το προφίλ! Δεν υπάρχει η τύπισσα!

Τυχαίο;
Βρε βρε. Τι κάναμε remember τώρα! Ότι και η μπουμπούκα μεγάλη η χάρη της, κάπως έτσι τζάστηκε από το σόου το χορευτικό. Με συνοπτικές διαδικασίες όπως η Μελέτη!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.