Φτιάξαμε συκώτι

Θα το κάνουμε start με δολοφονική ατάκα today. «Δεν λέω για μένα… άσε με… δεν με νοιάζει… σκασίλα μου! Τον Λαδά;» εκσφενδόνισε μες στο ταπεινό παράπονο η Ελεονώρα Μελέτη, χώνοντας την Μανωλίδου που δεν την στήριξε λέει στιγμή όσο ήταν στο Dancing. Πεθάναμε!

Βουρ για ξεκατίνιασμα
Παραλήρημα η presenter του Star για την έξοδο της από το σόου. Να’ χουμε να πορευόμαστε! Σου λέει, με δουλειά να τραβιόμαστε! Και έχει ξεκινήσει έναν ανεμοστρόβιλο εναντίον της μπουμπούκας, που δεν λέγεται. Απολαύστε σουπεράκια ενδεικτικά στην today εκπομπή της: «Η Ευγενία τα μαζεύει για τον Ηλία Λαδά», «Η Ευγενία και ο μονόλογος», «Δεν άφησε Σπύρο – Γιώργο να μιλήσουν»… και όρεξη να’ χετε!

Μας έστειλε!
Δεν υπάρχει το σκηνικό χθες με Θέμο και Γερολυμάτο καλεσμένο. Guys; Μιλάμε να κοπανιόμαστε κάτω από τα γέλια! Να απαντά ο αοιδός στον presenter ότι έχει περάσει καλά στην ζωή του δεν έχει απωθημένα και να αραδιάζει για να το επιβεβαιώσει, ότι έχει πάει τόσες φορές στην Αμερική, με λίαρ τζετ κτλ και… ότι έχουν δολοφονήσει δίπλα του άνθρωπο με τα αίματα να πετάγονται ολούθε πάνω του! Και το έλεγε για καλό!

Έργο τέχνης
Καλά όσο για το στιγμιότυπο όπου ο Θέμος τον ρωτούσε το μικρό του μωρό τι είδους συγγενική σχέση έχει με τα πιτσιρίκια των παιδιών του; Εκεί ήταν όλα τα λεφτά! Να έχει μπερδέψει τα μπούτια του και να βγάζει ήχους μπουρδουκλώματος θεϊκούς! Δεν υπάρχει!

Ορίστε μας
Βρε κοίτα πάντως και με τι ασχολούνται οι άνθρωποι έτσι; Καλέ αυτά τους καίνε! Ρώτησαν στο Όλα 11 την Έλλη Στάη για το σκηνικό το φοβερό με την τσόντα πίσω από τον Λοβέρδο και η ανκοργούμαν αποκάλυψε ότι την επομένη τηλεφώνησε στον υπουργό και του είπε ότι είχε σουξέ και αυτός; Γέλαγε!

Έχει διαφορά
Και μιας και το έχουμε πάρει μονοκοπανιάς το χθεσινό Όλα που ήταν σούπερ ουάου καταπληκτικό, να πούμε και ένα congratulations για τον Βαγγέλη Περρή που έθεσε επακριβώς τη σαχλαμάρα της κριτικής επιτροπής του Greek Idol λέγοντας ότι αυτά που εκσφενδονίζουν, όπως το σχόλιο για τρανζιστοράκι, είναι κακιασμένα και όχι κακίες… Can’t agree more!

Κάτι παίζει εδώ…
Καλέ; Έχει πάρει χαμπάρι ότι τον αδειάζει στεγνά… ή το κάνει χωρίς να το παίρνει μυρωδιά; Ο λόγος για τον husband Λιάγκα που και today την είπε στον μετεωρολόγο του καναλιού, ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές που χθες δεν προέβλεψε τη μεσημεριανή μπόρα. Ε, τι απολογήθηκε; Ότι λόγω ανάρρωσης από την εγχείρηση, δεν μπαίνει σε άλλα σάιτ και ενημερώνεται μόνο από Κολυδά! Ντόιν!

Ήρθαμε στα ίσια μας
Επιτέλους! Να ανοίγεις την plasma σου στο Alter το πρωί και να μην κάνεις watch Μάρκο Σεφερλή ή λιγκουίνι συνταγή. Αλλά; Αυτιά με καλεσμένο τον Καρατζαφέρη! Άλλη χάρη!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.