Λευτεριά στην Λάουρα

Τελευταία στήλη today, θα το κάνουμε start με… αποκαλύψεις! Τι παπούτσια λέτε επέλεξε ο Δημήτρης Οικονόμου σε δενδροφύτευση του Σκάι που είχε στο παρελθόν παρευρεθεί; Αθλητικά…; No, no! «Εσύ φόραγες γόβες!» του εκσφενδόνισε η μετεωρολόγα της Πρώτης Γραμμής, με αφορμή συζήτηση το πρωί για το πότισμα του καναλιού την Κυριακή στην Πεντέλη. Και δεν του το’ χαμε!

Αφήστε το μπουμπούκι να ανθήσει!
Συνέχεια με… λαϊκή απαίτηση. Φανατικός τηλεθεατής του Escape (πιο όμως does not exist!) ενίσταται και χτυπιέται κάτω γοερά διότι έχει εντοπίσει τελευταία… ψαλίδι στην Λάουρα! Συγκεκριμένα μας μπουμπουνά καθημερινά, κάνοντας watch την εκπομπή τα βράδια στην επανάληψη της, ότι όταν είχε πρωτοξεκινήσει η ιντερνετική ομάδα, η ξανθιά πιτσιρίκα μίλαγε πολύ πιο πολύ και δημιουργούσε σαματά, ενώ τώρα είναι σαν να την έχουν μαζέψει… Δεν είναι, περιγράφει, τόσο ενεργή και ξεσάλωμα! Jesus Christ κάτω τα χέρια από το κορίτσι καρεκλοκένταυροι πασόκοι!

Πήρε και στήριξη από ΚΚΕ τρομάρα του
Βρε Απόστολε Γκλέτσε; Είναι δυνατόν; Ει δυναμόν; Να ακούς από τούτον ότι «Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, είμαστε όλοι (!) συνυπεύθυνοι» και «Είχαμε κακομάθει»…; Αυτά και άλλα ωραία ξεφούρνισε ο δήμαρχος today στο μεσημεριανό του Alter θέλοντας να τονίσει πως ό,τι έγινε, έγινε και τώρα πια, με την κρίση, πρέπει να δουλέψουμε… Of course, να δουλέψουμε. Ποιον!

Την έκατσες αν μείνεις σπίτι για TV
Ο μπόι, είναι να μην πέσεις στην ανάγκη τους! Όσες φορές και να το πούμε, δεν περιγράφεται το τίποτα των καναλιών τα βράδια. Όταν λέμε δεν υπάρχει το nothing να κάνεις watch κυριολεκτούμε! Εψόφησε! Αλέκο; Αν δεν έχεις Nova να γίνεις άνθρωπος, βγαίνεις χιονάνθρωπος! Θανατίλα!

Βαστάτε
Και τώρα την προσοχή σας. Απαιτείται ψυχραιμία και σύνεση. Για αυτό που θα μάθετε… Νάντια Μπουλέ λέει, από Δευτέρα off σε διακοπές. Άλλο ένα πλήγμα στην ενημέρωση!

Μας έπεισε
Η οποία τηλεπερσόνα by the way είχε τόση χαρά από την έναρξη κιόλας today της εκπομπής, που θα φύγει την ερχόμενη εβδομάδα (θα απουσιάσουν, εξήγησαν, εναλλάξ – την επόμενη ο Πάτρας) που δεν λέγεται. Ίσα στον πολυέλαιο που δεν ανέβηκε λες και την τράβηξαν από τα μαλλιά φέτος να κάνει πρωινό το καλοκαίρι! Today μας έγινε απολύτως σαφές το ρεπορτάζ της ανάθεσης για την παρουσίαση του Elatte. Δεν ήθελε διόλου και της το επέβαλλαν! Σηκωτή την εκσφενδόνισαν μέσα στο στούντιο!

Εμείς αμπάχα μπούχα από Σεπτέμβρη!
(δυναμώνουμε ε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.