Κόβουμε εισιτήρια

Καλά πλάκα πλάκα λέμε για το Alter τόσο καιρό ότι έχει κατεβάσει ρολά και είναι off, αλλά έχετε κάνει watch και τον Alpha; Δεν υπάρχει η κλεισούρα του! Κανάλι που έχει βγάλει αράχνες! Αν εξαιρέσεις τα δελτία του άντε και το Δέστε τους το απόγευμα, όλο το υπόλοιπο είναι ένα [Ε]! Νέκρα απιστεύτου!

Υ.Γ. Το δε βράδυ μπουμπουνάνε οι αθεόφοβοι ανά 5 μέρες σχεδόν (και πολύ λέμε) ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα! Does not exist οι τύποι!

Μαγεία
Λοιπόν θα το εκσφενδονίσουμε, με κίνδυνο να παρεξηγηθούμε! Δεν υπάρχει πιο τραβηχτικό πρόσωπο στα δελτία… από αυτό του Γιάννη Πρετεντέρη! Guys μου; Είναι η truth! Κάθεσαι, σιχτιρίζεις και σεληνιάζεσαι με αυτά που ακούς στις ειδήσεις, αλλά; Το παράθυρο του journalist το χαζεύεις! Είναι ο τρόπος που τα ξεφουρνίζει, είναι οι εκφράσεις του και η σκηνική του παρουσία συνολικά, που δεν αλλάζεις πλάνο από τα μάτια σου! Ακόμα και όταν δεν μιλάει! Τηλεοπτικότατος!

Πελάτης mou
Α, by the way. Για την Ανατροπή της Δευτέρας. Προσωπικά αυτό που καταλάβαμε από το τρέιλερ που προβάλλει το channel είναι, ο καλεσμένος! Μάκης Βορίδης σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση! Απορία γιατί δεν τον προσλαμβάνει ως συμpresenter του… Να πληρώνεται κιόλα τώρα που χάνουν τα βουλευτικά τους προνόμια!

Ψοφάμε
Μιας και πιάσαμε το Mega. Κόλλημα τρελό και παλαβό έχουμε φάει τρανταχτό με τη βραδινή σειρά Breaking Bad του channel. Δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσει, τέτοια ανυπομονησία! Δεκτά διπλά και τριπλά επεισόδια… Ό,τι έχετε την ευχαρίστηση!

Μπρρρρρ
Δεν υπάρχει πιο σιχαμένη λέξη, δευτεράντζα και τίγκα στο κουτσομπολιό… από το «μαναφούκι»! Μπλιαξ και μόνο που την γράψαμε! Πού την εκσφενδονίζουν ανά δευτερόλεπτο; Στην Πρωινή Μελέτη. Jesus Christ το λεξιλόγιο τους!

Δυναμώνουμε για το great songάκι της Παρασκευής και αμπάχα μπούχα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.