Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, οι οικονομίες γκρεμοτσακίζονται, το country μας αφανίζεται, αλλά… κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές. Νάντια Μπουλέ! Την θυμηθήκαμε κάνοντας την watch στο πρωινό του Ant1 today, να προμοτάρει την αποψινή πρεμιέρα του Black out. Τηλεοπτική εργατοώρα δεν της αφήνουν εκεί στον Ant1 ανεκμετάλλευτη!

Τον κέρδισαν οι κουτάλες
Σε πρώτης τάξεως πασπαρτού εξελίσσεται ο Γιώργος Καπουτζίδης που επέλεξε να συμμετάσχει στην «Παρέα στην Κουζίνα» του Mega. Όσον αφορά το κόνσεπτ, υποδύεται τον άσχετο που ρωτά και εξηγεί ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου. Τόση ανάγκη πια για τηλεόραση! Διανύουμε of course και ζόρικες εποχές, οπότε; Με αυτή την έννοια και μόνο, να τον καταλάβουμε!

Ξεκίνησε την Παρασκευή από το «Αποκαλυπτικό δελτίο»… today στον Αυτιά
Τον ξέραμε… μανιακό, αλλά το μέγεθος κάθε φορά, μας αφήνει κάγκελο! Ο λόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη που έδωσε ρεσιτάλ τηλεοπτικών εμφανίσεων αυτό το τριήμερο. Και πού δεν ανεμοστροβιλίστηκε! Δεν αναφέρουμε κανάλι και εκπομπή, για να μην αδικήσουμε τις υπόλοιπες! Να δείτε που αναπληρώνει και τις χαμένες ώρες εκτός TV της μπουμπούκας… Για να εκπροσωπείται επαρκώς το family!

Στο τέλος θα βγάλουν φτερά και θα πετάξουν
Αυτά είναι δώρα, these are προσφορές! Στο νόημα των ημερών! 60 κιλά κοτόπουλο κερδίζει μια τυχερή οικογένεια στην εκπομπή της Μενεγάκη. Διότι σου λέει έρχονται και πείνες!

Όλα τα βλέμματα στο Μαρούσι
Με… 15 πρεμιέρες, λογικά ξημερώνει περίοδος Ant1! Σπάει λίγο το τούρκικο προφίλ του καναλιού και από εκεί που κάθε night στο prime time άκουγες μόνο τη γείτονα, τώρα θα το πάμε λίγο πιο νορμάλ. Κάτι είναι κι αυτό, στη TV φτώχεια που διανύουμε! Με ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε επίσης, το πόσο θα ωφεληθεί το πρωινό τους με τα νέα projects που θα αμοληθούν… Κανονικά θα έπρεπε!

Με ρέγουλα
Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η παρουσία του στη τηλεόραση και η θέση που εκφράζει. Κατανοούμε επίσης ότι έχει μπουμπουνίσει και ένα βιβλίο και πρέπει να το διαφημίσει. Δεν μπορούμε ωστόσο να μην σχολιάσουμε ότι φλερτάρει επικίνδυνα… να χαρακτηριστεί μαϊντανός! Ο λόγος για τον journalist Σταύρο Λυγερό, τον οποίο όπου και να ανοίξεις την TV, somewhere θα τον πετύχεις!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.