Το σουξέ συνεχίζεται!

Παίζει να είναι και από τα καλύτερα σίριαλ της 20ετίας! Ο λόγος για το «Με λένε Βαγγέλη» του Mega, το οποίο guys μου απλά φυσάει! Εξαιρετικό, πολύ γέλιο, καταπληκτικές ερμηνείες, just τέλειο! Απιστεύτου εκπληκτικός και ταλεντάρα και ο τύπος που υποδύεται τον μικρότερο αδερφό του Χαραλαμπόπουλου, ο «Μπίλυ».
Δεν υπάρχουν οι εκφράσεις του και η υποκριτική του! Ένας κι ένας όλοι τους!

Ξεχωρίζει
Μπορεί να μην σκίζει από ερμηνείες, γέλιο όμως άπλετο είχε χθες και το «Πίσω στο σπίτι». Υπήρξαν ατάκες που μας γονάτισαν! Με την ευκαιρία να αναφέρουμε και το πόσο καλή είναι η ηθοποιός Τζένη Θεωνά που χθες συμμετείχε και στα δύο νέα σίριαλ του Mega. Τελικά αυτό το woman ανατρέπει τον κανόνα των ελλήνων ηθοποιών. Που παίζουν όλους τους ρόλους, με τον ίδιο τρόπο! Ε, τούτη έχει γκάμα! Την απολαύσαμε και ως «τρόικα» που επιβλέπει το σπίτι των Αθερίδη – Καβογιάννη προκειμένου να πάρει τα χρήματα που τους δάνεισε πίσω, αλλά και ως ναζιάρα γκόμενα του Βαγγέλη. Τα congratulations μας!

Μιλιούνια οι θαυμάστριες
Και τώρα συνέχεια. Στο τρελό σουξέδι του Σταύρου Θεοδωράκη! Τραβάει ακάθεκτο! Η ομάδα του «Δέστε τους» και συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη τον καλεί και του εφιστά την προσοχή. «Μόνο εμάς δεν έχει καλέσει» του παραπονέθηκε today για το casting των «Πρωταγωνιστών»! Αφορμή στάθηκε ένα πλάνο της Άννας Διαμαντοπούλου και η presenter αποκάλυψε πως τον είχε συναντήσει έξω μια φορά και του είχε μεταφέρει το αίτημα. «Κύριε Θεοδωράκη μου», του μπουμπούνισε, «δεν γίνεται να μην υπάρχει ένα θέμα να μας καλέσετε στην εκπομπή»… Ε, μα έχει τα δίκια της!
Στην κοσμάρα τους, ησυχία μην τους ξυπνήσουμε
Έτσι. Την ώρα που τελειώνει η TV με τη μορφή που την ξέρουμε, οι τηλεαστέρες (wannabe και μη) αμήχανοι παλεύουν να πιαστούν… Και κάνουν θέμα τον εαυτό τους! Δεν περιμένουν καν να τους ανακαλύψουν συνάδελφοι από άλλες εκπομπές! Είναι δυνατόν να δείχνουν today την Χρηστίδου στα μπουζούκια με τον Ρουβά; Στο πρωινό Ant1; Jesus Christ το πόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι όλοι τους! Και απλά φέραμε το παράδειγμα. Διότι ουκ ολίγες φορές, ένα κάρο presenters πρωινών και δεν συμμαζεύεται, αντλούν θεματολογία από την αφεντιά τους!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.