Οι INSPIRAL CARPETS απόψε στο Fuzz

Ιnspiral Carpets

Συναυλία (This is how WE feel!)
Οι INSPIRAL CARPETS (+ Planet Of Sound -DJ Set) απόψε  στο Fuzz Club 

Έκαναν μόδα τις βερμούδες, τα «cool asfuck» T-Shirts, τον ήχο του Manchester και το παλιό καλό Farfisa (χαρακτηριστικό όργανο σαν αρμόνιο που έκανε θραύση στα ‘60s). Έκαναν μόδα και τις καλές sold out συναυλίες που συζητιούνται για χρόνια. Πριν πέντε χρόνια πρόσφεραν μια σαν κι αυτές στο Fuzz Club της Βουλιαγμένης. Τώρα επιστρέφουν στον ίδιο χώρο προσδοκώντας τα ίδια και καλύτερα. Σήμερα, Σάββατο ήρθε η στιγμή να ξανακούσουμε το «Bitches Brew», το «Two WorldsCollide», το «Caravan», το «SheComes In TheFall», το «ThisIs how itfeels» όπως και μια επιλεκτική παρουσίαση των νέων τραγουδιών από τον επερχόμενο δίσκο τους, τον πρώτο μετά από 15 χρόνια! 

Οι Inspiral Carpets, ανακάλυψη του σημαντικότερου Βρετανού παραγωγού, John Peel, ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της βρετανικής μουσικής των 80ς και 90ς, με 13 top40 singles και 4 άλμπουμ που διαμόρφωσαν και καθιέρωσαν παγκοσμίως την περίφημη «σκηνή του Manchester» δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις. Μόνο λίγο από τον ιδρώτα μας. 

Στην Αθήνα έρχονται με το αρχικό line-up τους: Clint Boon, Craig Gill, Martyn Walsh, Graham Lambert και o (αρχικός τους τραγουδιστής) Stephen Holt στα φωνητικά.

 Τη μουσική πριν και μετά το show θα αναλάβουν οι DJs των Planet Of Sound, της ιστορικής indie ομάδας που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές τους Inspiral Carpets ως DJs στα event της. 

Σάββατο 10/3 στο FuzzClub της (Λεωφ. Βουλιαγμένης). 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 

Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο του Fuzz: €28 

Δ.Π

Comments are closed.