Στο κρεβάτι του πλαστικού και η Ashley Judd

Πλαστική η Ashley JuddΕίναι γνωστή για το φυσικό της λουκ και το ελαφρύ μακιγιάζ. Αυτή τη φορά όμως η Ashley Judd εμφανίστηκε στις κάμερες αλλαγμένη.

Η 43χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στο Τορόντο για την προώθηση της τηλεοπτικής σειράς που πρωταγωνιστεί και πυροδότησε τις φήμες που την θέλουν να έχει κάτσει στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού.

Με πολύ έντονο μακιγιάζ και πολύ φουσκωμένα μάγουλα η άλλοτε γλυκιά Ashley φάνηκε να έχει χάσει τη φυσικότητα των χαρακτηριστικών της.

Μάλιστα φαν της στο twitter αναρωτιόντουσαν τι έχει συμβεί με το πρόσωπό της από τη στιγμή που το σώμα της παραμένει το ίδιο λεπτό. Μάλιστα ένας από τους θαυμαστές της αναρωτήθηκε εγγράφως: «Επεσε και αυτή θύμα κάποιου χασάπη πλαστικού χειρουργού γιατί φαίνεται περιέργως φουσκωμένη στο πρόσωπο!»

Η αλήθεια είναι όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες ότι το πρόσωπο της Ashley Judd δεν θύμιζε σε τίποτα τη φυσική της ομορφιά. Μάλιστα στο αεροδρόμιο του Τορόντο φαινόταν πρησμένη και πολύ κόκκινη ενώ τα χαρακτηριστικά της ήταν και εμφανώς αλλοιωμένα.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός ήταν αντίθετη στις πλαστικές επεμβάσεις και είχε πει χαρακτηριστικά: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό να παίρνω ρόλους αντίστοιχους με την ηλικία μου. Σήμερα υποδύομαι τη μητέρα, αύριο τη γιαγιά. Κανείς δεν θέλει να χρησιμοποιεί ανέκφραστα πρόσωπα. Βλέπουμε κυρίως γυναίκες ηθοποιούς, πολύ διάσημες, η φυσιογνωμία των οποίων έχει αλλάξει εντελώς. Δεν αναγνωρίζονται με τίποτα και το πρόσωπό τους μοιάζει με μάσκα. Σκεφτείτε πόσες από αυτές τις πολύ ταλαντούχες γυναίκες -που δούλευαν ακατάπαυστα- δεν εργάζονται πια. Από ένα σημείο και μετά σημασία δεν έχει να είσαι αψεγάδιαστος αλλά δημιουργικός».
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.