Μοναχικός νεοϋορκέζος δέχεται 65 χιλιάδες κλήσεις αφού έβγαλε σε αφίσα το τηλέφωνο του

65 χιλιάδες κλήσεις για τον Τζεφ Ράγκσντεϊλ«Όταν ένας νταβατζής σε παίρνει τηλέφωνο για να σου φτιάξει τη διάθεση, τότε ξέρεις ότι έχεις πρόβλημα». Με αυτή τη φράση ξεκινάει το δημοσίευμα της New York Post για τον  Τζεφ Ράγκσντεϊλ, ένα 40χρονο κωμικό και ηθοποιό από το Χάρλεμ ο οποίος όντας με αυτοκτονικές διαθέσεις μετά από ένα δυσάρεστο χωρισμό τοιχοκόλλησε αφίσες με τον αριθμό τηλεφώνου του σε διάφορες γειτονιές της Νέας Υόρκης καλώντας τους συμπολίτες του να βοηθήσουν. Πώς; «Αν κάποιος θέλει να μιλήσει για οτιδήποτε, καλέστε με (347) 469-3173. Τζεφ, ένας μοναχικός τύπος» έγραφαν τα αφισάκια που κόλλησε τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύντομα τον πήρε τηλέφωνο ένας νταβατζής προσφέροντας δωρεάν συμβουλές.

«Ξέρεις, είσαι πολύ μεγάλος για να κολλάς το τηλέφωνο στους δρόμους, φίλε μου» του είπε. «Ποια γκόμενα θα γνώριζε έναν τύπο από αφισάκι του δρόμου;» πρόσθεσε και τέλειωσε τη συζήτηση κάνοντας του μια προσφορά για «υπέροχες γυναίκες με την ώρα».

Ένας άλλος τηλεφώνησε ζητώντας συμβουλές για την αγορά μιας επιχείρησης και ένας υπάλληλος της Γκόλντμαν Σακς τον ενημέρωσε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις διαμαρτυρίες του κινήματος «Occupy Wall Street». Άλλοι του έδωσαν συμβουλές και πολλοί απλά φλυάρησαν για τα δικά τους προβλήματα.

Την πρώτη μέρα δέχτηκε 100 κλήσεις και μηνύματα. Μια βδομάδα μετά το αφισάκι του κυκλοφόρησε και στο ίντερνετ και άρχισε να δέχεται χιλιάδες email, μηνύματα και κλήσεις την ημέρα. Μέχρι σήμερα έχει φτάσει τα 65.000 και συνεχίζουν.

Μια μέρα πέρασε 16 ώρες στο κινητό του. Τον πήραν τηλέφωνο από την Ιαπωνία έως τη Σαουδική Αραβία.

Ο Ράγκσντεϊλ συγκέντρωσε όλα αυτά τα μηνύματα σε ένα βιβλίο με τίτλο «Τζεφ, ένας μοναχικός τύπος» που κυκλοφορεί αύριο από το Amazon.

Comments are closed.