Boring

Λιάγκας - Αρναούτογλου

Μα τι σαχλαμάρα εκσφενδονίζεται στη plasma μας κάνοντας watch τα πλάνα από τα «νυχτοπερπατήματα» Αρναούτογλου – Λιάγκα! Οποία! Δεν έχουμε λόγια! Κανένα χιούμορ, καμία φαντασία, ανύπαρκτη πρωτοτυπία. Σφάδαζαν στους πόνους από τις πατούσες που τους έκαναν μασάζ, ο Γρηγόρης προσπαθούσε να τον ξελογιάσει, ο husband ανέφερε όλη την ώρα την wife Σκορδά και έτσι κύλησε η φοβερή εκπομπή που διαφήμιζαν τόσο καιρό… Καλά, όχι ότι βρεθήκαμε προ εκπλήξεως! 

Το nothing
Πόσο υπερεκτιμούνται κάποια things πάντως, δεν υπάρχει. Έχουμε τώρα δέσει (πληθυντικός ευγενείας) το πόσο εξαιρετικός είναι ο Αρναούτογλου όταν παίρνει το μικρόφωνο και γυρνάει. Ντάξει, δεν είναι και καμιά αποκάλυψη! Μπορεί πριν χρόνια που το πρωτοέκανε να έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά ξέρεις presenter, αυτό θέλει και μια ανανέωση. Να εξελίσσεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα και να το πασπαλίζεις με έναν αέρα φρεσκάδας. Διότι αυτό που κάνουμε πλέον watch, είναι μια παλιακούρα και μισή! Εντελώς παρωχημένο, με καμία αισθητική!

Βασιλιάς!
Καλά βέβαια, τα σκήπτρα τού κουβαλάω μικρόφωνο και όποιον πάρει ο χάρος, ξέρετε ποιος τα κρατάει ε; Θανάσης Πάτρας! Does not exist! Τον έχει πετύχει το μάτι μας τελευταία σε κάτι μεταμεσονύχτιες επαναλήψεις στον Alpha, που γύρναγε κι αυτός από εδώ κι από εκεί και φρικάραμε! Από το πόσο ένα τίποτα μπορεί να μετατραπεί σε TV-εκπομπή! Amazing εποχές!

Αναντικατάστατος
Βρε, βρε σαν τα χιόνια! Τι κάνανε watch τα ματάκια μας, today στην κρατική; Τον πάλαι ποτέ πρωινατζή Γιώργο Καραμέρο στο «Έχει γούστο»! Ήταν εκεί ως φίλος του Μανώλη Κονταρού, στον οποίο ήταν και αφιερωμένη η εκπομπή για τη δυναμική του επιστροφή μετά το huge ατύχημα που είχε…
Δυστυχώς (unfortunately!) ο journalist δεν μπορούσε να μείνει έως το τέλος γιατί είχε ραδιόφωνο, εξήγησε.
Για να πετάξει την κορυφαία ατάκα η Μπήλιω και να του πει: Μα καλά βρε Γιώργο δεν γίνεται για 20 λεπτά να πάει κάποιος άλλος να την κάνει!
Καλά όχι ότι έλειψε και από το αφιέρωμα, για να λέμε και του στραβού την truth!

Βήμα στους ειδικούς  
Κλείνουμε, με μια πρόταση προς τις ενημερωτικές εκπομπές, με αφορμή και τη χθεσινοβραδινή των Γαβρά – Πολίτη στη ΝΕΤ. Έχοντας και σαν εικόνα την «Ανατροπή» του Πρετεντέρη, να επισημάνουμε ότι είναι πολύ καλύτερα όταν φέρνετε και επαγγελματίες (yesterday π.χ. είχαν ψυχολόγα, στρατηγό κτλ) και δεν υπερέχουν στο πάνελ οι πολιτικοί και τα στελέχη κομμάτων. Διότι έτσι λαμβάνουμε και κανένα info και η κουβέντα γίνεται πολύ πιο interesting και τραβηχτική. Καθιερώστε το!  

Αμπάχα μπούχα, have a nice Σαββατοκύριακο και το volume!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.