Βρείτε την διαφορά

Χατζηνικολάου - Ευαγγελάτος

Άνετα παίζεις το παιχνίδι «Βρείτε την διαφορά» με Χατζηνικολάου και Ευαγγελάτο! Αμφότεροι, εκσφενδονίζουν και μπουμπουνάνε τα ίδια πράγματα!
«Δεν μου λείπει η τηλεόραση» μας έπεισε today ο Νίκος Χατζηνικολάου, καλεσμένος στην εκπομπή της Μενεγάκη.
Ναι, έτσι έλεγε και ο Ευαγγελάτος όλη την ώρα όταν έβγαινε στα channels ως guest και με το που βρήκε μία τρυπούλα, εχώθηκε!

Σατανικές ομοιότητες  
Μωρέ τα ξεχνάμε; Σε κάθε του συνέντευξη πριν, δεν αμόλαγε όλη την ώρα το κελεπούρι του Φαλήρου, ότι δεν τον νοιάζει το television, δεν είναι στις προτεραιότητες του, είναι αφοσιωμένος στο ίντερνετ, στα νέα Μέσα και στο μέλλον που ανακάλυψε… πρώτος; (Με δική του μονάδα μέτρησης, στο μεταξύ!)
Ε, τα ίδια και τα the same έχεις τώρα από Χατζηνικολάου. Δεν κάνει άλλη δουλειά από το να μας απαριθμεί τα κλικ και τις επισκεψιμότητες!

Φλομώστε μας κι άλλο
Βρε George Παπαδάκη; Θα πέσει κάνα ταβάνι να μας πλακώσει presenter μου! Με ρέγουλα! Βαστάτε, γιατί έρχεται κεραμίδα!
«Τι σου έμαθε η τηλεόραση;» τον ρωτά today η Μενεγάκη.
«Ότι δεν είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής, δεν είμαι το κέντρο του κόσμου» ανεμοστροβίλισε μες στη συναίσθηση και την ταπεινότητα!
Τάδε έφη ο άνθρωπος που δεν αφήνει συνεργάτη του να μιλήσει και όταν το κάνει για δευτερόλεπτα, υποδύεται ακόμα και τον καραγκιόζη για να πάρει τα φώτα πάνω του! Απίθανοι αυτοί οι τηλεοπτικοί! Μιλάμε για άλλη ράτσα!

Τσουνάμι
Άσχετο. Το τρίο της συμφοράς. Νομικού – Χολίδης και Μπεκατώρου! Κάθε φορά που θα τους δείξει η τηλεόραση, σου εκσφενδονίζονται τόνοι βλαχοtrashαριάς! Και φαντάσου μιλάμε για τη Νομικού ε; Από τις πιο ωραίες, που «κάηκε» με τις μπλιαξ παρέες!

Απτόητη
Η Εύα Αντωνοπούλου… τώρα και επαναφορτιζόμενη! Νέα βερσιόν! Στα καινούργια σποτάκια της, που τονίζουν τη σημασία της οδοντόβουρτσας με μπαταρία! Χρυσές δουλειές η journalist!

Ο άξονας της γης!
Στα κορυφαία του George Παπαδάκη, μην ξεχάσουμε την ατάκα του, ότι ο ίδιος «θα πενθήσει» ενδεχόμενο κόψιμο της πρωινής ζώνης (που έχει, είπε, τις περισσότερες πιθανότητες) γιατί «είναι δικό του δημιούργημα»!
Τι έκανε την δήλωση τόσο ξεχωριστή;
Ότι μας την μπουμπούνισε ακριβώς μετά από την εξομολόγηση του, για το τι του έμαθε η τηλεόραση! Ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου κατά τα άλλα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.