Άλλο υποψήφια βουλευτής και άλλο ανκοργούμαν

Άλλο υποψήφια βουλευτής και άλλο ανκοργούμανΤο μεσημέρι, η Λίνα Κλείτου εκφώνησε και πάλι το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, επιστρέφοντας στη δουλειά της μετά την άδεια που έλαβε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, μιας και ήταν υποψήφια βουλευτής Επικρατείας.

Ως εδώ καλά μπορεί να πει κανείς. Το γεγονός ότι ήταν υποψήφια- το κόμμα δεν έχει σημασία, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χάσει και τη δουλειά της. Έστω και αν λέει δελτίο; Έστω. Κείμενα για τα οποία έχει ευθύνη ο αρχισυντάκτης της διαβάζει στα on.

Να κρατάει τις ισορροπίες στα ζωντανά πρέπει. Όμως το απόγευμα, τα πράγματα… αγρίεψαν. Η Λίνα Κλείτου, βρέθηκε στο πλευρό της Σταυρούλας Χριστοφιλέα στην εκπομπή έκτακτης επικαιρότητας- ειρήσθω εν παρόδω, καλά έκανε η ΕΡΤ και τροποποίησε το πρόγραμμά της αυτές τις κρίσιμες πολιτικά ημέρες.

Η διαφορά του «λέω δελτίο» από το «συντονίζω πολιτική εκπομπή» είναι τεράστια. Και στο δεύτερο, να με συγχωρεί η αφεντιά σας εκεί στη δημόσια τηλεόραση της ΝΕΤ, υποψήφια βουλευτής κόμματος, δεν χωράει. Μπερδεύονται πολύ οι ρόλοι…
Πηγή newpost.gr

Comments are closed.