Μπρα ντε φερ Ντόρας – Σκουρλέτη για την τρομοκρατία

Ο καβγάς της Ντόρας Μπακογιάννη με στελέχη του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς για το θέμα της τρομοκρατίας συνεχίστηκε και σήμερα.

Η κυρία Μπακογιάννη κάλεσε τον Πάνο Σκουρλέτη, εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, να καταδικάσει δηλώσεις στελεχών του κόμματος όπως αυτή του Νίκου Γιαννόπουλου ότι ο Κουφοντίνας ήταν… επαναστάτης.

Ο κ. Σκουρλέτης καταδίκασε τις δηλώσεις αυτές λέγοντας ότι ο κ. Γιαννόπουλος και ο Βένιος Αγγελόπουλος εκφράζουν προσωπικές απόψεις.

Για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν μάρτυρες υπεράσπισης μελών της 17Ν ο κ. Σκουρλέτης χρησιμοποίησε το παράδειγμα του καθηγητή Τεμπονέρα που είχε δολοφονηθεί στην Πάτρα από το στέλεχος της ΝΔ προς υπεράσπιση του οποίου προσέτρεξαν βουλευτές -τότε- της ΝΔ.

“Μου σηκώνεται η τρίχα με την ολοκληρωτική και αντιδημοκρατική λογική σας και νοοτροπία”, είπε ο κ. Σκουρλέτης.

“Να κρατήσετε τις ύβρεις, όταν μιλάτε για εμένα που είναι γνωστή η ζωή μου και οι αγώνες μου κατά τη διάρκεια της δικτατορίας”, απάντησε η κυρία Μπακογιάννη.

“Μιλήστε μας και για τη  Siemens, εμάς δεν μας στολίσανε τα γραφεία, γιατί κρύβεστε κυρία Μπακογιάννη, γιατί δε ζητάτε απ’ τη γερμανική δικαιοσύνη να δώσει τις καταθέσεις”, συνέχισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

“Στέλνετε λάσπη εναντίον μου, η λάσπη δεν κολλάει  πάνω μου”, απάντησε το στέλεχος της ΝΔ.

“Είναι απόλυτες και σαφείς οι καταδίκες μας απένατι στην τρομοκρατία, οι δηλώσεις σας αποπνέουν άρωμα και λογική μυστικών υπηρεσιών, μην αξιοποιείτε τα θύματα της τρομοκρατίας για πολιτικές σκοπιμότητες”, πρόσθεσε ο κ. Σκουρλέτης.
Πηγή protothema.gr

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Comments are closed.