Οι έννοιες τους πριν χρεοκοπήσει η χώρα

Αρναούτογλου - Παπαδάκης

Καμιά φορά μπερδευόμαστε και δεν ξέρουμε ποιος κουβαλάει την περισσότερη κουλαμάρα. Ο George Παπαδάκης που κάθεται και πετά όλη την ώρα on air υπονοούμενα για το συμβόλαιο του στον Ant1… ή όλα τα σαΐνια που τρέχουν και αναπαράγουν τις μπούρδες του, με ένα κάρο βαρύγδουπες αναφορές; Tough choice!

Λες και τους πληρώνουν
Αυτό το πράγμα πάντως πραγματικά, δυσκολευόμαστε να το κάνουμε understood! Αλήθεια! Πώς τρέχουν όλοι στα μπλόγκια (και την επομένη και η Espresso) να καταγράψουν… ουσιαστικά ό,τι ακριβώς οι τηλεπερσόνηδες θέλουν να δουν γραμμένο! Δεν υπάρχει το situation!
Χαρακτηριστικό το today.

Δεν έχουμε λόγια
Βλέπει ο Παπαδάκης το εξώφυλλο της Espresso που κάνει λόγο για την «όλη αλήθεια» ανάμεσα στον presenter και τον Ant1 (με αφορμή τις χτεσινές του σπόντες) και πετά το εξαιρετικό: «Δεν θεωρώ ότι είναι είδηση η παραμονή μου ή όχι» (ταπεινότατος!) και τους σφυρίζει ανέμελα ως απάντηση για το μέλλον του στο channel, το άσμα «Εμείς οι δυο πάμε πακέτο δεν θα χωρίσουμε ποτέ»…
Γκάλοπ τώρα, ποια πλευρά από τις δύο – Παπαδάκης ή δημοσιεύματα – διακρίνεται για τη μεγαλύτερη γελοιότητα!
Ντέρμπι!

Η υποκρισία τους σκουντάει στο ταβάνι!
Συνεχίζουμε στη μούφα. Ο άλλος, ο Αρναούτογλου. Όλο δυσανασχετεί που ασχολούνται τα magazines και οι εκπομπές με την προσωπική του ζωή… και χτες ανακοίνωσε (στην radio εκπομπή του husband Λιάγκα) ότι κάτι «παίζει» στη Νάξο, φλερτάκι! Και μετά θα αγανακτεί με τα αστροπελέκια που θα τον κυνηγούν στο κατακαλόκαιρο… Τι τακτικές Jesus Christ μου! Οποία η καούρα τους! Αποθεώστε την εγχώρια μας σόουμπιζ, τρομάρα της!

Στην κοσμάρα τους
Είναι τέτοια η έννοια τους μήπως ξεχαστούν τώρα, μιας και δεν γίνονται πολλά πράγματα στην τηλεόραση, που δεν μαζεύονται από την βλακεία! Ο καημός τους, μη και τυχόν καταστραφεί το country και δεν ανάβει το φως της κάμερας μπροστά τους! Εκεί εξαντλείται η ανησυχία τους!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.