Γαργάρα στο Mega τις αυτοκτονίες

Όλγα Τρέμη

Εμφάνιση Σαμαρά καλέ σωπάτε! Το info ακούσαμε στο δελτίο του Ευαγγελάτου από τον ρεπόρτερ έξω από την οικία του. Βγήκε λέει today 6.10 το απόγευμα στους δημοσιογράφους (δεν πρόλαβαν πλάνο του) και τους μπουμπούνισε: «Όλα εντάξει;» και ξαναμπήκε μέσα. Μη συζητάς πρωθυπουργέ μας, πρίμα! Ρολόι everything!

Τον… what;
Με την ευκαιρία. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για προσωρινή αντικατάσταση ή μόνιμη, να καταγράψουμε ωστόσο ότι today έλειπε το κελεπούρι Τίμος Κουρεμένος από την ενότητα – twitter του Ευαγγελάτου και τον αντικαθιστούσε άλλος! Του οποίου πάντως τα tweets είχαν το χιούμορ τους! Τυχαίο, θα δείξει!
Στο μεταξύ, ένα που μπουμπούνισε έλεγε «τον ήπιαμε κρύο» και το διάβασε κανονικότατα!

Πηδάει ο κόσμος από Ακρόπολες, μπαλκόνια και όπου βρει κι αυτοί στον κόσμο τους
Εντάξει οκ το χαμπαριάσαμε. Προφανώς για το δελτίο του Mega δεν συνιστούν είδηση οι καθημερινές αυτοκτονίες που γίνονται! Στη ΝΕΤ για παράδειγμα, με το που γυρίσαμε το channel μας στο βραδινό τους δελτίο κατευθείαν πάνω πέσαμε! Στην αναφορά για τον 65χρονο στο Γαλάτσι που του είπαν του καψερού για έξωση και πήδηξε από το μπαλκόνι! Στη Μεσογείων αυτά obviously τα θεωρούν ψιλοπράγματα!

Φινάλε για Πρωινό mou και Φερεντίνο – Χρηστίδου  
Σόκι και δέος το contrast στις αυλαίες των δύο ψυχαγωγικών πρωινών. Ας βάζατε μόνο τα πλάνα τους αριστερά και δεξιά, να βλέπατε την τεράστια διαφορά! Οι από δω 5ημερη κουκουρούκου και χαβαλέ, οι από κει, ωσάν σε μνημόσυνο! Που τον έκλαιγαν! Και of course δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε ποιοι οι από δω και ποιοι οι άλλοι ε!

Το «μηχάνημα» τον πρόδωσε
Κρίμα! Δεν θα είναι ο Ντίνος Σιωμόπουλος στο πρωινό; Και ποιο το κίνητρο να τους κάνουμε watch! Τα sorry μας, αλλά στο summer ειδικά, αυτός το κρατάει! Έχει και το ρεπορτάζ, διαθέτει και την εμφάνιση! Στο μεταξύ ξέρετε από πότε έχει να κάτσει; Βάλτε Παπαδάκηδες το χειμώνα και στο καπάκι που έκανε με Θρασκιά και Μπουλέ την  επομένη και υπολογίστε! Κουδούνισε ο άνθρωπος!

Αμπάχα μπούχα, have a nice Σαββατοκύριακο και το volume!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.