Νέες συναντήσεις Σαμαρά και Βενιζέλου με το κλιμάκιο της τρόικας

Νέες συναντήσεις Σαμαρά και Βενιζέλου με το κλιμάκιο της τρόικαςΝέα έκτακτη συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας είχε στις 9 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ σύσκεψη με τους εκπροσώπους των δανειστών θα έχει στη 1 το μεσημέρι και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Οι διαδοχικές συναντήσεις της τρόικας, που έχει διαμηνύσει ότι θα παραμείνει στην Αθήνα έως ότου κλείσει το νέο πακέτο μέτρων, πραγματοποιούνται μία ημέρα μετά τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων στην οποία υπήρξε συμφωνία για έναν «ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό», αλλά δεν υπήρξαν αποφάσεις για τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους της τρόικας έγινε για την παροχή διευκρινίσεων γύρω από ορισμένα οικονομικά ζητήματα. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Παράλληλα, μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι στη 1 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με το κλιμάκιο της τρόικας στο γραφείο του στη Βουλή.
Πηγή in.gr

Δείτε ακόμα: Σίμος Κεδίκογλου: Εντός Αυγούστου η ανακοίνωση των μέτρων

Comments are closed.