Σε «τραμπούκους» και όχι θαυμαστές ρίχνει την ευθύνη η Μαντόνα για τις αποδοκιμασίες

Σε «τραμπούκους» και όχι θαυμαστές ρίχνει την ευθύνη η Μαντόνα για τις αποδοκιμασίεςΗ ποπ σταρ Μαντόνα δήλωσε ότι η οργισμένη αντίδραση από το πλήθος στο πρόσφατο σόου της στο Παρίσι που διήρκεσε μόλις 45 λεπτά ήταν από «τραμπούκους που δεν ήταν θαυμαστές» της.

«Το να παίξω στο Olympia ήταν μια μαγική στιγμή για μένα» αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Μαντόνα.

«Δυστυχώς, στο τέλος του σόου, αφότου έφυγα από τη σκηνή, μερικοί τραμπούκοι που δεν ήταν θαυμαστές μου έτρεξαν στη σκηνή, προσποιούμενοι ότι ήταν οργισμένοι φαν» είπε.

Ορισμένοι από τους θαυμαστές της στο Twitter συμφώνησαν μαζί της, ενώ άλλοι παραδέχθηκαν πως εκείνοι την είχαν αποδοκιμάσει.

«Έχω υπάρξει φαν για 20 χρόνια και αποδοκίμασα τη Μαντόνα στο Olympia. 45 λεπτά για 275 ευρώ. Ντροπή σου!» έγραψε ένας από αυτούς.

Άλλος έγραψε στο Twitter: «Η Μαντόνα κατηγόρησε “απατεώνες” ότι πήγαν στη συναυλία της στο Olympia. Δεν κατάλαβε ότι οι φαν της αισθάνθηκαν εξαπατημένοι».

Η ιστοσελίδα The Examiner, ανέφερε ότι αρκετοί θαυμαστές της Μαντόνα αισθάνθηκαν εξαπατημένοι, επειδή δεν γνώριζαν ότι το σόου θα ήταν μικρότερο.

Ωστόσο, ανέφερε ότι «οι ταραχές και οι φωνές ξεκίνησαν από υποστηρικτές της Μαρίν Λε Πεν, ηγέτιδας του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου στο Παρίσι. Προφανώς, είναι ακόμα αναστατωμένοι που η Μαντόνα περιέγραψε τη Λε Πεν με Ναζί στην περιοδεία της».
Πολλοί από αυτούς που είχαν παραστεί στη συναυλία της Πέμπτης, είχαν εκφράσει στο BBC τα παράπονά τους για το σόου.
«Αισθάνομαι πολύ οργισμένος, επειδή κατασκήνωσα στους δρόμους (για να πάρω εισιτήριο) και το σόου τελείωσε έτσι ξαφνικά» είπε ο 26χρονος Αλέν Ζαμπράνα.
Πηγή in.gr

Comments are closed.