Ματαίωσε τις συναυλίες του ο Τ. Μάικλ λόγω «έντονου άγχους»

Ματαίωσε τις συναυλίες του στην Αυστραλία, ο τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ, στο πλαίσιο της περιοδείας του, εξαιτίας του «έντονου άγχους» του μετά τη νοσηλεία του πέρυσι για βαριάς μορφής πνευμονία.

Ματαίωσε τις συναυλίες του ο Τ. Μάικλ λόγω «έντονου άγχους»

«Παρότι σωστά θεωρούσα ότι οι συναυλίες θα με χαροποιήσουν ιδιαίτερα και ότι η φωνή μου θα ανακάμψει απόλυτα…λανθασμένα θεώρησα ότι θα μπορούσα να ξεπεράσω το σοβαρό άγχος που με βασανίζει», έγραψε ο τραγουδιστής στην ιστοσελίδα του.

Ο 49χρονος πρώην τραγουδιστής των Wham! εισήχθη τον περασμένο Νοέμβριο σε νοσοκομείο της Βιέννης, όπου νοσηλεύτηκε επί ένα μήνα για πνευμονία.

«Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι από πέρυσι που νοσηλεύτηκα προσπάθησα μάταια να ξεπεράσω το τραύμα που οι γιατροί οι οποίοι μου έσωσαν τη ζωή μου είπαν ότι θα βίωνα», έγραψε ο Μάικλ.

Ο Μάικλ επρόκειτο να ξεκινήσει μια σειρά συναυλιών στην Αυστραλία από το Περθ στις 10 Νοεμβρίου και θα ακολουθούσαν εμφανίσεις στην Αδελαϊδα, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη και το Μπρίσμπεϊν. Εξακολουθούν να είναι προγραμματισμένες εννέα συναυλίες του στη Βρετανία εντός του Οκτωβρίου.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.