Η βουλευτής Φωτεινή Αραμπατζή ξεκαθαρίζει τη σχέση της με το ΔΙΚΤΥΟ

Φωτεινή Αραμπατζή

Email της βουλευτίνας Φωτεινής Αραμπατζή στο Enimerosi24  

Σε απάντηση της επιστολής αναγνώστη σας, που φιλοξενείτε στο site σας, έχω να δηλώσω τα εξής:

Πράγματι ήμουν μέτοχος και Γενική Διευθύντρια του τηλεοπτικού σταθμού ΔΙΚΤΥΟ από την πρώτη ημέρα της εκπομπής του.

Από τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, που με την ψήφο των συμπολιτών μου εξελέγην Βουλευτής, δεν έχω πλέον καμία μετοχική ή διοικητική  συμμετοχή στον τηλεοπτικό σταθμό, που λειτουργεί υπό νέα διοίκηση.

Είναι αυτονόητο ότι εξακολουθώ να νοιάζομαι και να αγωνιώ για το μέλλον της επιχείρησης, που μπορεί μεν να εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένειά μου, αλλά δεν μπορώ πλέον – και ούτε μου επιτρέπεται άλλωστε – να επηρεάσω τις αποφάσεις της νέας Διοίκησης ή τις αποφάσεις των εργαζομένων .

Κατά τα λοιπά, η επιστολή του αναγνώστη σας αναλώνεται σε κακοήθειες, που ανάλογες τους έχουν ξανακουστεί στις Σέρρες από κύκλους, που συστηματικά επιχείρησαν και επιχειρούν να με πλήξουν τόσο προεκλογικά όσο και  μετά την εκλογή μου.

Το έχω συνηθίσει.

Οι τελευταίες όμως προσβάλλουν κυρίως τους εργαζομένους και γι΄ αυτό θέλω με απόλυτο τρόπο να τονίσω, ότι οι εργαζόμενοι του ΔΙΚΤΥΟ διαθέτουν επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια και δεν θα εγκατέλειπαν ποτέ την απασχόλησή τους για να “σταυρώνουν και να διπλώνουν” ψηφοδέλτια, ή για να ψηφοθηρούν στα χωριά.

Φωτεινή Αραμπατζή
Βουλευτής Ν. Σερρών

——————————-
Διαβάστε ακόμα: Απλήρωτοι στο κανάλι της βουλευτίνας Σερρών της ΝΔ, Φωτεινής Αραμπατζή
——————————-

Comments are closed.