Η Κέιτ Μος αποκαλύπτει πόσο τρομαγμένη ήταν μικρή από τη βιομηχανία της μόδας

Ήταν αυτή που ηγήθηκε της «heroin chic» τάσης της δεκαετίας του ’90, ενώ ήταν ακόμα έφηβη. Η Κέιτ Μος σπάνια δίνει συνεντεύξεις αλλά κάνει μια εξαίρεση για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Vanity Fair όπου αποκαλύπτει πόσο αγχωτικό ήταν γι’ αυτή το μόντελινγκ σε νεαρή ηλικία.

Δηλώνει ότι μετανιώνει που έκανε τη διάσημη φωτογράφηση για τον Κάλβιν Κλάιν το 1992, φωτογράφηση που την απογείωσε όμως επαγγελματικά.

Μιλάει επίσης για την πρώτη γυμνή φωτογράφηση που έκανε όταν ήταν μόλις 16 ετών. «Βλέπω τώρα ένα 16χρονο και να της πεις να βγάλει τα ρούχα της θα ήταν πολύ περίεργο. Αλλά αυτοί ήταν, αν δεν το κάνει, δεν θα σε ξανακλείσουμε για δουλειά. Έτσι κλειδώθηκα στην τουαλέτα κι έκλαιγα και μετά βγήκα και το έκανα. Ποτέ δεν αισθάνθηκα πολύ άνετα με αυτό. Υπάρχουν πολλά στήθη. Μισούσα τα δικά μου! Διότι ήταν επίπεδο το στήθος μου. Και είχα και μια μεγάλη ελιά στο ένα. Η φωτογραφία με εμένα να τρέχω στην παραλία – Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό, γιατί ανάγκασα τον κομμωτή, που ήταν ο μόνος άνδρας στο γύρισμα, να γυρίσει την πλάτη του».

Η 38χρονη Μος μίλησε και για τη σύντομη αλλά έντονη σχέση που είχε με τον Τζόνι Ντεπ λέγοντας ότι «επιτέλους αισθανόμουν ότι κάποιος με φρόντιζε» για να συμπληρώσει ότι έκλαιγε για χρόνια μετά το χωρισμό τους.

Comments are closed.