Δυο λίτρα βότκα τη μέρα κατεβάζει η Λίντσεϊ Λόχαν

Η γνωστή κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα TMZ αποκαλύπτει ότι το πρόβλημα της νεαρής στάρλετ με το ποτό έχει επανέλθει δριμύτερο. Η ιστοσελίδα που επικαλείται πηγές που βρίσκονται κοντά στη Λίντσεϊ Λόχαν, αναφέρει ότι η ηθοποιός πίνει γερές ποσότητες αλκοόλ τους τελευταίους μήνες, που φτάνουν έως και τα δύο λίτρα βότκας τη μέρα.

Η 26χρονη ηθοποιός φέρεται πιεσμένη από την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και από την επικείμενη παραβίαση της αναστολής της, και αυτοί σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι οι λόγοι που την οδήγησαν ξανά στο αλκοόλ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Λόχαν πολύ συχνά ξεκινάει να πίνει αμέσως μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι και συνεχίζει ολόκληρη τη μέρα.

Η Λόχαν συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης σε κλαμπ της Νέας Υόρκης με την κατηγορία του ξυλοδαρμού μιας γυναίκας. Η ιστοσελίδα λέει ότι η Λόχαν ήταν ήδη λιώμα όταν νωρίτερα είχε πάει σε συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ για να δει τον Μαξ Τζορτζ των The Wanted, του συγκροτήματος που θα άνοιγε την εμφάνιση του Μπίμπερ. Αργότερα τη νύχτα, η Λόχαν συνάντησε σε κλαμπ της Νέας Υόρκης τον Μαξ που είχε βάλει στο μάτι τις τελευταίες μέρες. Ο Μαξ όμως δεν τη βρήκε και πολύ ελκυστική καθώς εκείνη γινόταν όλο και πιο λιώμα, οπότε κάποια στιγμή άρχισε να μιλάει με μια άλλη γυναίκα. Αυτή τη γυναίκα κατηγορείται ότι έδειρε η Λόχαν.

Comments are closed.