Δωρίζει τα διαφημιστικά έσοδα στην οικογένεια της νοσοκόμας

Όλα τα έσοδα από τις διαφημίσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς θα δοθούν για την στήριξη της οικογένειας της νοσοκόμας που βρέθηκε νεκρή, αφότου απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα δυο Αυστραλιανών ραδιοφωνικών παραγωγών στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η έγκυος Κέιτ Μίντλετον.

Δωρίζει τα διαφημιστικά έσοδα στην οικογένεια της νοσοκόμας

Η Southern Cross Austereo (SCA) στην οποία ανήκει ο σταθμός 2Day FM, ανακοίνωσε ότι όλα τα διαφημιστικά έσοδα του υπόλοιπου χρόνου θα διατεθούν σε ένα ταμείο με στόχο την στήριξη της οικογένειας της άτυχης νοσοκόμας Τζ. Σαλντάνα, με ελάχιστη συνεισφορά 500.000 δολαρίων Αυστραλίας, αν και τα σημάδια από τους διαφημιζόμενους δεν είναι ενθαρρυντικά, αφού ο ένας μετά τον άλλο, άρχισαν να εγκαταλείπουν τον σταθμό.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της SCA, Ρίς Χόλεραν, δήλωσε: «Λυπούμαστε πολύ για ότι συνέβη. Είναι μια τρομερή τραγωδία και η οικογένεια (της νοσοκόμας) είναι πάντα στην σκέψη μας. Ελπίζουμε ότι συνεισφέροντας στο εν λόγω ταμείο θα μπορέσουμε να παρέχουμε στην οικογένεια της Σαλντάνα την στήριξη που χρειάζεται αυτή την δύσκολη στιγμή».

Ο σταθμός έκανε πάντως γνωστό ότι προσπάθησε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει με το νοσοκομείο, πριν μεταδοθεί στον αέρα το «μοιραίο» τηλεφώνημα.

Χθες οι δυο παραγωγοί που μιμήθηκαν τις φωνές της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Καρόλου για να αποσπάσουν πληροφορίες για την υγεία της Κέιτ, μίλησαν για πρώτη φορά στα ΜΜΕ. Με δάκρυα στα μάτια δήλωσαν «συγκλονισμένοι» και υποστήριξαν ότι πρόθεσή τους ήταν να κάνουν «μια ανόητη φάρσα», τονίζοντας ότι ούτε που τους πέρασε από το μυαλό η πιθανότητα μιας τέτοιας τραγικής κατάληξης.

Καθώς η εκδοχή της αυτοκτονίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως, ανακοινώθηκε η διεξαγωγή νεκροψίας για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της νοσοκόμας.
Πηγή ethnos.gr

Comments are closed.