Δεν «ανέτειλε» ο Ήλιος στο Μέγαρο

κτίριο ΔΟΛ

Μάλλον το πήραν απόφαση στον ΔΟΛ ότι το project HeliosKiosk δεν έχει κανένα μέλλον και ό,τι έκανε έκανε. Πώς να εξηγηθεί διαφορετικά η απουσία κάθε προωθητικής ενέργειας του project από το άκρως πετυχημένο bazaar βιβλίου του BHMA FM στο Μέγαρο Μουσικής που διήρκεσε 4 μέρες.

Όπως διαπιστώσαμε και εμείς που το επισκεφτήκαμε, στην εκδήλωση ενώ από το πρωί χιλιάδες κόσμος συνέρεε για να αγοράσει βιβλία και πολλές χιλιάδες μαζευόντουσαν το βράδυ στις συναυλίες, δεν υπήρχαν stands του HeliosKiosk σε επίκαιρα σημεία με άτομα που να δίνουν πληροφορίες για αυτό. Υπήρχε μόνο ένα stand σε ένα απομονωμένο σημείο των εκδηλώσεων στο οποίο ελάχιστος κόσμος έφτανε. Επιπλέον παρά το γεγονός ότι το bazaar ξεκινούσε στις δέκα το πρωί άνθρωποι του HeliosKiosk πήγαιναν, όμως μαθαίνουμε, στο stand απόγευμα. Εμείς πάντως πήγαμε μεσημέρι και ήταν κλειστό. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι τα στελέχη του ΔΟΛ δεν είχαν προβλέψει ώστε τουλάχιστον μέσα στις σακούλες που έδιναν τα βιβλία να προσθέτουν και μπροσούρες ή άλλο υλικό του project. Και δόθηκαν τουλάχιστον 200 χιλιάδες βιβλία!

Υπάρχει βέβαια και άλλη άποψη εντός του ΔΟΛ που λέει ότι δεν υφίσταται θέμα απογοήτευσης ή εγκατάλειψης του project γιατί πολύ απλά σχεδιάστηκε στο πόδι, χωρίς αρχή μέση και τέλος και χωρίς κανέναν επικεφαλής αλλά με 6-7 «υπευθύνους» και άλλους τόσους να δηλώνουν αντίθετοι με το project και να μην συμμετέχουν οπότε ήταν καταδικασμένο εξ αρχής να αποτύχει.

ΥΓ: Με αφορμή την αναφορά μας στο Bazaar να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης Χιώτης σκόραρε δις αυτό το ΣΚ τόσο με τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης στο Μέγαρο, όσο και με τις ανακοινώσεις ακροαματικότητας που εκτόξευσαν τον ΒΗΜΑ FM στο 10%. Και όλα αυτά σε συνθήκες μεγάλων προβλημάτων στον ΔΟΛ.

Πάντως μαθαίνουμε ότι ο διευθυντής του ΒΗΜΑ FM έχει «αποσυρθεί» από το team των στελεχών που συμμετέχουν στον σχεδιασμό και τη λήψη αποφάσεων στον ΔΟΛ και αφήνει τα αποτελέσματα του ΒΗΜΑ FM να μιλάνε για αυτόν.

Comments are closed.