Υπάρχει καμία άλλη ευρωπαϊκή τηλεόραση που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να ήταν κλειστή τους 6 μήνες λόγω απεργιών;

κτίριο ΕΡΤ

email αναγνώστη

Μια απάντηση στον κ. Μαμουζέλο

Κύριε Μαμουζέλο

Επειδή διάβασα  την  τελευταία παρέμβαση σας  στο σαιτ θα ήθελα να σας πω ορισμένα πράγματα . Να αρχίσουμε πρώτα  από τα προχθεσινά γεγονότα στον Υμηττό . Το να υπάρξει συγκέντρωση  διαμαρτυρίας αλληλεγγύης  ή ο,τι άλλο θέλετε  έξω από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού είναι συνταγματικό δικαίωμα  των παρόντων  . Όμως  εδω δεν έχουμε μια απλή διαμαρτυρία αλλά επιδρομή και διακοπή  του σήματος  της ΔΤ  και επιβολή  του αναλογικού σήματος  της πρώην ΕΡΤ. Αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο  με δικαστική απόφαση  που αναμένεται τον Σεπτέμβριο  και με παρουσία  εισαγγελέα  αλλιώς έχουμε να κάνουμε με αυθαιρεσία  και παράνομη πράξη  η οποία  αντιβαίνει προς το Σύνταγμα που εσείς επικαλείστε όταν σας συμφέρει. Μάλιστα βλέποντας  και τα σχετικά βίντεο  που αναρτήθηκαν  (παρά το μοντάζ που υπέστησαν) οι “διαμαρτυρόμενοι” ήταν αρκούντως προκλητικοί επιθυμώντας να γίνει κάποια επίθεση  από τα ΜΑΤ για να έχουν να λένε.

Υποψιάζομαι όμως ότι όλο αυτό γίνεται  επειδή γνωρίζετε ότι στην νέα ΔΤ έχουν γίνει ήδη  2800 αιτήσεις   και προφανώς   η συντριπτική  πλειοψηφία αυτών θα είναι πρώην υπάλληλοι της ΕΡΤ που εσείς  πλέον δεν εκπροσωπείτε. Και βλέποντας ότι χάνετε το παιχνίδι προσπαθείτε με διάφορους τρόπους να δημιουργήσετε θέματα . Θα ήθελα κλείνοντας αυτο το θεμα να σας κανω την ιδια ερώτηση . Υπάρχει καμιά άλλη ευρωπαϊκή τηλεόραση που εσεις γνωρίζετε που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να  ηταν κλειστή τους έξι μήνες λογω απεργιών?

Επίσης έχω βαρεθεί να ακούω οτι πρώην ΕΡΤ παράγει συνεχές πρόγραμμα ολο το 24ωρο. Θέλετε να γελάσω η να καγχάσω? Οποτε εχω γυρίσει να δω μέσω ιντερνετ βλέπω ορισμένους κύριους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η του ΚΚΕ  συνδικαλιστές και ατομα  γενικα που ο πιο δεξιός απο αυτους ειναι ΠΑΜΕτζης. Επισης  εχω πετύχει ντοκιμαντέρ για την ιστορια του Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος και φυσικα συναυλίες  του καθε πικραμένου και ξεχασμένου . Ενα βράδυ εχω πετυχει και παππού να χορεύει ζεμπεκια ακούγοντας την Δραπετσώνα. Λιγο μονοπλευρο το βλεπω το προγραμματακι σας . Και αν βαλω και τις δηλωσεις διαφορων στελεχων του ΣΥΡΙΖΑ περι ιδιωτικων καναλιων που πρεπει να κλείσουν όλα γιατι ειναι διαπλεκομενα  (να βάλουμε αλλους 2-3000  δημοσιογραφους στην ανεργια) θα μείνουμε μονο με την μέλλουσα ΕΡΤ  οπου με προεδρο τον κ Σκουρλετη και βοηθούς τους κ Στουμπο και Κυριτση θα πραγματώσουμε τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό.

Επειδη κ Μαμουζελο  δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και θελω να ειμαι δικαιος με ολους θα ηθελα να πω οτι η μεχρι σημερα πορεια στην οικονομία δικαιώνει τα λεγόμενα του κ Τσιπρα απο το 2010.  Οφείλω να ομολογήσω  οτι αυτα για το μη βιώσιμο χρεος το ελεγε απο τοτε αλλα ποιος να τον ακουσει ο ΓΑΠ η ο κ Παπακωνσταντινου? Οπως επισης θεωρω οτι ειναι εντελως λαθος η απολυση εκπαιδευτικων απο το δημοσιο . Να κοιτάξουν να κόψουν απο αλλου και οχι απο την Παιδεία . Τελειώνοντας θα ηθελα να πω οτι πρεπει τα δυο μεγαλα κόμματα να πουν την  ΑΛΗΘΕΙΑ στο λαο .  Λεφτα δεν υπαρχουν κ Τσιπρα  αλλα δεν παει αλλο  και αυτη η πολιτικη κ Σαμαρα Πεστε και κανένα οχι

Αθανασιαδης Παντελης 
Εργαζόμενος  στον ιδιωτικό  τομέα

Comments are closed.