«Όλοι Μαζί, Μπορούμε και στην Υγεία»

«Όλοι Μαζί, Μπορούμε και στην Υγεία»

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό σε περιοχές της πατρίδας μας, όπου γιορτάζεται πανηγυρικά ο Δεκαπενταύγουστος. Την Πέμπτη 15 Αυγούστου, το τάμα μας στην Παναγία, το κάνουμε φάρμακα για τους συνανθρώπους μας, που τα έχουν ανάγκη. Στον προαύλιο χώρο των παρακάτω εκκλησιών, σε καλάθια με ειδικό σήμα, θα συλλέγονται τα φάρμακα που θα προσφέρουμε όλοι μαζί.

Η συλλογή των φαρμάκων θα πραγματοποιηθεί:

Στην Παναγιά της Τήνου

Στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου(16/8)

Στην Παναγιά Κανάλα της Κύθνου

Στη Σουμελά της Καστανιάς

Στη Σπηλιανή της Νισύρου

Και στη Μεγάλη Παναγιά στη Σαμαρίνα (16/8)

Τα φάρμακα που θα προσκομίσουμε, μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, είτε αγορασμένα από φαρμακεία ειδικά γι΄ αυτόν τον σκοπό.

Η συλλογή των φαρμάκων γίνεται σε συνεργασία με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της «Αποστολής», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Ιερά Μητρόπολη Σύρου -Τήνου ,το Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, το Κέντρο Υγείας Τήνου, το Δήμο Πάρου – και ΝΠΔΔ Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας και Αλληλεγγύης, τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας – Δήμο Βέροιας ,το Δήμος Γρεβενών (Τοπική Ενότητα Σαμαρίνας) και Φαρμακευτικό Σύλλογο Γρεβενών, το Δήμο Νισύρου και το Δήμο Κύθνου, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία».

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε και στην Υγεία» συνεχίζεται.

Comments are closed.