Ένας ανύπαρκτος έρωτας και η χαμένη τιμή του gossip

Σωτήρης Δανέζης

Ο Σωτήρης Δανέζης δεν είναι ο τύπος του τηλε-σταρ που απασχολεί τη δημοσιότητα με το lifestyle του, την προσωπική του ζωή και τις επιλογές του. Δημοσιογράφος με αρκετή εμπειρία, ρεπόρτερ που ταξίδεψε πολλές φορές στις «εμπόλεμες ζώνες» του πλανήτη, παρουσιαστής με σοβαρό και χαμηλών τόνων προφίλ. Τελευταία έχει γίνει ο… αγαπημένος των gossip εντύπων και των κουτσομπολίστικων sites. Κάποτε θα γινόταν κι αυτό! Μικρή η αγορά, τα πρόσωπα για τα οποία έχουμε να κρυφοκοιτάζουμε τη ζωή τους και να γεμίζουμε σελίδες με πικάντικες ειδήσεις, να ανεβάζουμε ‘’ειδήσεις’’ κάθε τέταρτο για να διαβάζουν οι εθισμένοι στη Μενεγακειάδα αναγνώστες ψάχνει απεγνωσμένα πρωταγωνιστές. Από εκεί όμως μέχρι την ανακάλυψη ανύπαρκτων σχέσεων και παθιασμένων ερώτων η απόσταση είναι μεγάλη.

Τελευταία ο Σωτήρης Δανέζης φέρεται «να διατηρεί σχέση» (sic) με μια συνάδελφό του από τον ALPHA με την οποία όπως υποτίθεται ότι είχαν ειδύλλιο έτσι υποτίθεται ότι χώρισαν,  εκείνη ξαναγύρισε στην πρώην σχέση της και μπλα, μπλα, μπλα. Φέρεται… Ο φερόμενος ως… «Είδηση» την οποία και οι δύο δημοσιογράφοι διαψεύδουν, πως δεν ισχύει εξ αρχής αλλά τα δημοσιεύματα συνεχίζονται. «Είδηση» που μπορεί να προκαλεί διάφορα προβλήματα στην ηρεμία και την επαγγελματική καθημερινότητα και των δύο. «Είδηση» που λογικά δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν αλλά κάποιοι ενδιαφέρονται να την κατασκευάσουν. Οι σελίδες διψάνε για μελάνι, το πληκτρολόγιο παίρνει φωτιά.

Επί της ουσίας μπορεί να μην υπάρχει καμιά εξήγηση γιατί γίνεται όλο αυτό, να μην υπάρχει κανένα σκοτεινό και υπόγειο κέντρο που υποκινεί όλα αυτά τα μυθεύματα αλλά πάντως αναπαράγονται. Οι βετεράνοι επαγγελματίες του gossip λένε ότι για να θητεύσεις στο χώρο και να πάρεις τα πρώτα σου γαλόνια πρέπει να …χώνεις τη μύτη σου παντού αλλά να ξέρεις να μυρίζεις. Αλλιώς χάνεις μια από τις βασικές αισθήσεις. Όπως και την αίσθηση της πραγματικότητας.

Comments are closed.