Η ανθρωποφαγία και ο λαϊκισμός δεν σώζουν τον ΕΔΟΕΑΠ!

ΕΔΟΕΑΠ

Συνάδελφοι καλησπέρα.

Όχι ότι έχω αντίρρηση  για τη δημοσίευση ,αλλα η….οργισμένη (;;;!!!) απάντηση μου ήταν προσωπική σε προσωπικό email του καλού συναδέλφου Β.Κ.

Μια και την αναρτήσατε όμως κι εκτιμώντας πολύ τον έντιμο τρόπο κάλυψης από μέρους του www. Enimerosi24.gr   θεμάτων  του Κλάδου  θα ήθελα να επισημάνω ότι ο  κανιβαλισμός ανθρώπων και μάλιστα εργαζόμενων , η άθλια  μεταξύ μας ανθρωποφαγία δεν τιμά κανένα και οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους.

Το ίδιο  Δράμα  ζούμε όλοι οι έλληνες δεν σημαίνει ότι θα σκοτωθούμε μεταξύ μας! Εχω τοποθετηθεί δημόσια για  την πολλαπλή κατάρρευση του Κλάδου και έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όποια  λάθη έχω πράξει έστω άθελα μου στη Διοίκηση του Ασφαλιστικού μας Ταμείου.

Δεν εννοώ ,όμως, να μην υπερασπίζομαι την τιμη και την  αξιοπρέπεια  σκληρά εργαζόμενων και της υπο την προεδρία μου Διοίκησης, που στάθηκε ενωμένη και χτυπήθηκε σκληρά γιατί ήρθε αντιμέτωπη με το εκδοτικό, πολιτικό, συνδικαλιστικό, εμπορικό, διαφημιστικό και πελατειακό κατεστημένο τόσο της κοινωνίας μας, όσο και του Κλάδου, αλλα και του ΕΔΟΕΑΠ.

Στην πιο δύσκολη ώρα κάποιοι συνεχίζουν την αγυρτεία, τον λαϊκισμό,  τη λάσπη. Τα ανώνυμα  δημόσια ερωτήματα όμως υπηρετούν μόνο τη φθηνη μικροπρέπεια και τη σύγχυση.

Ίσως για να μην φανεί η ανικανότητα κάποιων και για καλυφθούν τα άνομα σχέδια σε βάρος του Κλάδου που εξυφαίνονται ακόμη και εντός του ΕΔΟΕΑΠ…

Υπηρέτησα τον Κλάδο με όλες μου τις δυνάμεις και τη δημοσιογραφία ως έννοια Δικαίου. Επέλεξα την έπαλξη  της Κοινωνικής Αλληλεγγύης συνειδητά ως στάση ζωής  και είμαι πάντα ανοιχτή στην κριτική, στην αλλαγή, στη συγγνώμη….

Έχω υποδεχθεί κάθε καλη εξ αυτού συνέπεια και έχω υποστεί τις γνώριμες στον τόπο μας αρνητικές επιπτώσεις…. Είμαι ΌΡΘΙΑ και κτυπήματα κάτω από τη μέση τα ανταποδίδω, έντιμα πάντως και ενυπόγραφα.

Αυτοί που έχουν συνυπογράψει “Συμβόλαιο θανάτου ” της Διοίκησης Σπανοπούλου πρέπει να καταλάβουν πως  εχω πίστη στο δίκαιο  και δύναμη  για να συνεχίσω τον αγώνα.

Έστειλαν  τους εγκάθετους συνδικαλιστές που με χτύπησαν, τα παπαγαλακια της ΤτΕ  με ανεμιστήρες λάσπης,  τον Εισαγγελέα κο Πεπόνη,  τους οικονομικούς επιθεωρητές, την Εξελεγκτική Επιτροπη, ορκωτούς, εσωτερικό έλεγχο  ακόμη και το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ!

Δεν καταφέρνουν τίποτε! Και καταφεύγουν στα φθηνά , ποταπα και αηδιαστικα γνωστά κόλπα.

Ελέγχθηκε ο λογαριασμός του  εταιρικού κινητού τηλεφώνου μου, τα έξοδα  των   ταξιδιών που εκανα ,  ο μηχανικός ΤΕΕ και η καθαρίστρια που με  προσωπικές  συστάσεις μου και εγγύηση μου , όπως γινόταν από το 1968   προσλήφθηκαν  στο Ταμείο, ο λογαριασμός  του καφενείου, η καρτέλα των φαρμακευτικών δαπανών μου, το ιατρικό μου ιστορικό, απολύθηκαν άδικα δύο μέλη της ΕΣΗΕΑ και ένας εξαιρετικός επιστήμονας κύρους και  στο Ταμείο είναι σε δυσμένεια όσοι θεωρήθηκαν δικοί(!) μου!

ΑΛΛΑ ΕΊΜΑΙ ΑΚΌΜΗ ΕΔΩ!

Και θα στηλιτεύω κάθε αήθη και επιζήμια συμπεριφορά σε βάρος μου και σε βάρος του ΕΔΟΕΑΠ αλλά και θα (συν)εργάζομαι ως μέλος του ΔΣ σε κάθε Καλό.

Έτσι, επί των ανώνυμων ερωτημάτων για Μισθολόγιο διευθυντή, αρχιάτρου και υπαλλήλων , για το θεραπευτικό γυμναστήριο και το Φυσιοθεραπευτηριο του ΕΔΟΕΑΠ, σας παραπέμπω στην ιστοσελίδα μου spanopoulou.gr όπου είναι ανηρτημενα ΌΛΑ τα σχετικά κείμενα , για ΌΛΑ τα ανωτέρω ή και περισσότερα θέματα του Ταμείου μας.

Έχετε απο εμένα την άδεια αναδημοσίευσης/ ανάρτησης με όποιο σχολιασμό θέλετε.

Είναι όλα εκεί με την υπογραφή μου και πλήρη τεκμηρίωση .

Προσέξτε μόνο τη φράση στα ανώνυμα ερωτήματα που αφορά στην πώληση ή…. ενοικίαση των ΚΤΙΡΊΩΝ ΜΑΣ !!!

Και την τελευταία πρόταση  για αναστολή της απόφασης νόμιμης πλειοψηφίας για περικοπή  ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ συντάξεων 1200 €!

Γιατί αν είναι να κανιβαλιζουμε τη βοηθεία της Εξελεγκτικής Επιτροπής στελέχη του Ταμείου τότε ας το παραδεχθούμε δημόσια !

Την  ώρα που το Ταμείο στερείται πόρων και η κοινωνία υποφέρει, οι δημοσιογράφοι κωφεύουμε απαιτώντας επικούρηση διπλάσια απο την κυρία σύνταξη εκατομμυρίων ελλήνων….

Η, όταν είμαστε αριστεροί με …δεξιές τσέπες όπως οι επαναστάτες χωρίς αιτία του ΔΣ, Χριστοδουλίδου-Αγγέλης, πρώτα προτείνουμε σκληρά μέτρα, μετα αποχωρουμε με ελαφρά πηδηματάκια, μετα  καταψηφίζουμε βρίζοντας την πλειοψηφία ως  Τροικανική(!) και  στο καπάκι…. προτείνουμε κι ένα λαϊκό δημοψήφισμα με το ερώτημα : Τον ΕΔΟΕΑΠ τον θέλετε στη σούβλα ή με πατάτες στο φούρνο;

Άντε Καληνύχτα και Καλή Τύχη σε όλους μας

Ελένη Σπανοπούλου

————————————————————
Διαβάστε ακόμη: Διευρύνεται η διαμάχη γύρω από τα τεκταινόμενα στον ΕΔΟΕΑΠ
————————————————————

Comments are closed.