Επέστρεψε στο Πρωινό ο Πέτρος Κωστόπουλος (βίντεο)

Πέτρος Κωστόπουλος

Μετά τις νομικές… «περιπέτειες», ξανά στη θέση του!

Με τον Πέτρο Κωστόπουλο στη… θέση του ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης το «Πρωινό μου».

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε εξηγώντας ότι το κομμάτι που ακούγεται και «συνοδεύει» την έναρξη της εκπομπής είναι… παραγγελιά!

Και ενώ άρχισε να προλογίζει τα θέματα που θα ακολουθήσουν στην εκπομπή, κάποια στιγμή ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε: «Αμέσως μετά θα περάσουμε στα σχόλια και ο Πέτρος Κωστόπουλος θα πει αυτά που πρέπει να πει, αυτά που έζησε και το οποίο δυστυχώς Δημήτρη μου δεν κατέληξε εκεί που έπρεπε να καταλήξει. Έπρεπε να καταλήξει κάπου ρε παιδάκι μου. Το πλημμέλημα να γίνει φόνος και να γίνει κάτι χειρότερο. Είχε και χαρούμενες στιγμές, είχε πολύ χαρά, πολύ στρες, πολύ την πρέσα και μετά ήθελα να δω τι έγραφε ο καθένας», είπε και προχώρησε στα υπόλοιπα θέματα, κάνοντας όλους να καταλάβουν ότι έχει πολλά να πει στη συνέχεια…

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Και αφού ολοκληρώθηκε η ενότητα της μαγειρικής και όλοι οι συντελεστές της εκπομπής κάθισαν για να συζητήσουν τα θέματα της επικαιρότητας, ο Άρης Καβατζίκης ακούστηκε να λέει «το θέμα της επικαιρότητας είσαι εσύ» και τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος πήρε το λόγο και αποκάλυψε όλα όσα έζησε το πρωί της Τρίτης.

«Είπα ότι θα πω δυσάρεστα, ευχάριστα, εκνευρισμένα και ευχαριστήρια. Χτες όπως είδατε ήμουνα διακαναλικός, δηλαδή επειδή έλειψα από εδώ έπαιξα σε όλα τα κανάλια και αυτό ήταν ένα πρώτο ευχάριστο θέμα, δηλαδή ξεφύγαμε από το πλαίσιο μιας απλής εκπομπής και περάσαμε στο πλαίσιο όλων των εκπομπών και χαίρομαι πάρα πολύ που έδωσε σε πάρα πολλά κανάλια να έχουν αυτό το θέμα. Ένα πλημμέλημα, γιατί για πλημμέλημα πήγα έγινε ένα τεράστιο θέμα και καλά έκανε γιατί ένας δημόσιος άνθρωπος πρέπει να τις τρώει στο κεφάλι, συμφωνώ.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ ειλικρινά το μεγαλύτερο κομμάτι των ανθρώπων στον Τύπο για τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετώπισαν και ειδικά θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη τον Σρόιτερ, τον Θέμο τον Αναστασιάδη, τον Άκη τον Παυλόπουλο, θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο τον Χατζηνικολάου που και τώρα με ενημερώνουν ότι κάτι λέει και πάρα πολλούς άλλους, αυτούς που εκφράζονται επισήμως και όχι αυτούς που δεν εκφράζονται επισήμως. Δεύτερον θέλω να ευχαριστήσω τα παλικάρια εκεί πέρα στην αστυνομία, που ήταν ευγενέστατοι, τυπικοί αλλά ευγενέστατοι, με κεράσαν και γλυκό, ήταν ευγενέστατοι και στην όλη διαδικασία που πηγαίναμε. Ολυμπιακός ήταν ο ένας και μπορώ να σας πω ότι ήταν ωραία παιδιά και ωραία κορίτσια μέσα και εξαίρετοι αξιωματικοί, κουστουμιές τέτοια… Καμία σχέση με αυτό που θυμόμουν γιατί τελευταία φορά είχα πάει το ’73. Τότε ήταν αλλιώς».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εκεί πέρα πήγα και διάφοροι.. άκουγα το πρωί συνελήφθη, έκανε, αύτωσε… τα είπε η δικηγορίνα, τα είδατε παντού, η κυρία Καρατζάκου. Λοιπόν, εκεί πήγα μόνος μου, ήπια έναν καφέ, δίπλα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας έχει ένα καφέ, δίπλα στη ΓΑΔΑ. Μου λένε τα παλικάρια «δε θα πας σήμερα εκπομπή;», τους λέω «Δύσκολο», δεν ήθελα να του πω και τίποτα, μπας και την ξεφύγουμε… Πού να την ξεφύγουμε, ξεφεύγονται αυτά τα πράγματα; Και εκεί αρχίζουν τα ρεκόρ!».
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.