Χωρίς αντικείμενο παραμένει στην κυβέρνηση ο Καψής

Παντελής Καψής

Άχαρος και μάλλον διακοσμητικός είναι πλέον ο ρόλος του υφυπουργού, Παντελή Καψή, δεδομένου ότι ακόμη και με κακό τρόπο, η υπόθεση της ελληνικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης έχει πάρει τον δρόμο της. Αποτέλεσμα, το κυβερνητικό στέλεχος να μην έχει πλέον αντικείμενο! Η «ΔΤ» λειτουργεί με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε και βλέπουμε ότι λειτουργεί, ενώ η ΝΕΡΙΤ έχει εποπτικό συμβούλιο που αποφασίζει για την πορεία της.

Και παρά το γεγονός ότι η χώρα σε ελάχιστες ημέρες αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για 6 μήνες και οι υποχρεώσεις της για την δημοσιογραφική κάλυψη βρίσκονται στον «αέρα», ο Παντελής Καψής εξακολουθεί να έχει περιορισμένο ρόλο και λόγο. Άλλωστε στη συγκεκριμένη περίπτωση καθοριστικός είναι ο ρόλος του υφυπουργού εξωτερικών, Δημήτρη Κούρκουλα που αποφασίζει και για την έγκριση των σχετικών κονδυλίων προς τηλεόραση και ΑΠΕ.

Χωρίς αντικείμενο λοιπόν ο Παντελής Καψής παραμένει στην κυβέρνηση και κινδυνεύει να καταχωρηθεί στη συνείδηση των πολιτών ότι έπραξε τα λιγότερα για τη σύσταση του μεταβατικού και του νέου φορέα – που ήταν και ο λόγος για τον οποίο, διορίστηκε υφυπουργός – αφού όλα είχαν δρομολογηθεί από πριν… Εκτός από τη συγκεκριμένη «παρέα», η οποία όμως τακτοποιήθηκε στη συνέχεια!

Comments are closed.