«Ραντεβού στα γουναράδικα» για τους πρώην εργαζόμενους σε ΕΡΤ-ΔΤ

ΕΡΤ κτίριο

email αναγνώστη

Σε μια χώρα “που δεν υπάρχει” όλα μπορούν να συμβούν. Μπορεί ξαφνικά ένα πρωί να ξυπνήσεις και να μην υπάρχει επίσημη Ρ/Τ (δημόσια-κρατική-κυβερνητική).

Εξάλλου αυτοί κατέστρεψαν τον λαό μιας ολόκληρης χώρας, στην επίσημη Ρ/Τ θα κολλήσουμε τώρα.
Έχεις και τους κουτόφραγκους που αποκαλούν πυλώνα της δημοκρατίας τις κρατικές τηλεοράσεις τους, πραγματικά στην υπηρεσία του δημόσιου συμφέροντος με πολύπειρες ανεξάρτητες διοικήσεις και ανεξάρτητες εποπτικές αρχές.

Αλλά τι ξέρουν οι κουτόφραγκοι εμείς εδώ θα τους δείξουμε πως λύνονται τα προβλήματα. Την κλείνουμε πρώτα και μετά βρίσκουμε και μερικά λεβεντόπαιδα και βάζουμε την ταφόπλακα. Από εφιάλτες αυτός ο τόπος άλλο τίποτε.

Η τελευταία πράξη θα παιχτεί τις εορταστικές ημέρες. Πρώτα-πρώτα κάποιοι πρώην εργαζόμενοι, μετά ο τελευταίος Πρόεδρος-Διευθύνων-Ειδικός Διαχειριστής με Ασυλία Γκ. Μάναλης και για να δέσει η συνταγή μερικοί “καθηγητές” με “ζήλο”, Φορτσάκης, Προκοπάκης, Καρούνος και με λίγο από τέχνη Ευαγγελάκου.

Οι ανωτέρω “ειδικοί”  αν και με μηδενική προϋπηρεσία σχεδίασαν “κάτι” με 500 άτομα. Παγκόσμια πατέντα, καμιά 100στη διοικητικούς, από καμιά 130αρια δημοσιογράφοι, άλλοι 170 τεχνικοί, καλλιτέχνες, κλπ και στο τέλος 100 μουσικοί.
Γελοιότητες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τους χρησιμοποιούν και στην συνέχεια θα τους πετάξουν σαν ανίκανους, εξευτελίζοντάς τους που δεν τα κατάφεραν. Αυτοί θα πάνε σπίτι τους αλλά 10.000 άτομα θα πεινάσουν και δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν θα υπάρχει.

Μην ξεχνάμε τους 4 ανθρώπους που ανέλαβαν να βάλουν την ταφόπλακα

Θεόδωρος Π. Φορτσάκης, Πρόεδρος του πανίσχυρου Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ.
Δικηγόρος, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Με πρυτανικές φιλοδοξίες και πρόσβαση ψηλά στο Μαξίμου. Πρότεινε, χρεώθηκε, στηρίζει και σχεδιάζει για τον Γιώργο Προκοπάκη

Γιώργος Προκοπάκης, Πρόεδρος ΔΣ κ Δ/νων Σύμβουλος
Αδίστακτος, σκοτεινός με μηδενική εμπειρία στα μέσα ενημέρωσης και «θολό» βιογραφικό, δηλώνει Αριστερός αλλά γενικά βολεύεται από την Δεξιά.

Πολύ περισσότερα δυστυχώς εδώ

Θόδωρος Καρούνος, μέλος ΔΣ
Εργαζόμενος στο Πολυτεχνείο και διορισμένος σε διάφορες επιτροπές.
«Γνωρίζει τα πάντα» αν και για όποιο θέμα και να τον ρωτήσεις απαντά ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

Κατερίνα Ευαγγελάκου, μέλος ΔΣ
Σκηνοθέτης και παραγωγός κινηματογράφου, αν και από τηλεόραση δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς κατέχει. Πάντως για την ανάθεση των παραγωγών θα μάθει.

Σημ 1. Προς Μαξίμου, Υπουργό Επικρατείας, Υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης , Κόμματα εντός και εκτός Κοινοβουλίου.
• Ποιόν εξυπηρετεί και ποιος θα χρεωθεί τον  πιθανό εξευτελισμό του κράτους, στην Ρ/Τ κάλυψη της Ελληνικής Προεδρίας με τους εργαζόμενους ενημερωμένους για την απόλυσή τους ;
• Ποιος θα καλύψει Ρ/Τ την προσεχή προεκλογική περίοδο και τις προσεχείς εκλογές του Μαΐου και ποιος θα ευνοηθεί από το μπάχαλο που αναμένεται ;
• Ποιος θα ευνοηθεί από την αδυναμία μετάδοσης στοιχειώδους ενημέρωσης από το μόρφωμα της σχεδιαζόμενης ΝΕΡΙΤΑΣΕΠ ;

Σημ 2. Οφείλω πάντως να σημειώσω ότι το μουσικό λόμπι έχει πλέον ισχυρά κονέ στη ΝΕΡΙΤ, τον συνθέτη και τρομπετίστα Νίκο Ξανθούλη και μέλος του εποπτικού συμβουλίου ο μαέστρος Λουκάς Καρυτινός.

« Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά »

Comments are closed.