Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας!

Αρναούτογλου - Λαμπίρη - Μουτσινάς - Μελέτη

Μας βομβαρδίζει για τα καλά το Mega με το νέο του τούρκικο που περιμένει πώς και πώς, να ανεβάσει το lead in του! Guys; Δεν υπάρχει το πόσες φορές εκσφενδονίζουν το τρέιλερ της «Εκδίκησης» που θα βγει οσονούπω! Πρεμούρα! Δεν βλέπουν την ώρα και τη στιγμή! Μπας και γυρίσει το φύλλο και ανέβει καμιά μονάδα το δελτίο!

Ωραίος
Τα εύγε μας διότι έχει εξελιχθεί σε πολύ ωραίος. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που το έχει πάρει πάνω του στα “Καρντάσιανς” και το πάει μια χαρά, φέρνοντας ιδιαίτερους καλεσμένους. Τι μας έκανε θετική εντύπωση τελευταία; Η εμφάνιση του Αντώνη Αραβαντινού – πρόσωπο των ημερών –  στο πλατό τους τις προάλλες, αλλά και ο γραμματέας της ΝΔ Παπαμιμίκος που ακολούθησε. Nice επιλογές αμφότεροι!

Η συνταγή της επιτυχίας
Ουδεμία σχέση ο Αρναούτογλου τώρα, με την έναρξη της εκπομπής. Εμφανώς βελτιωμένος, θεαματικά θα λέγαμε! Το ψάχνει με τους καλεσμένους που θα κουβαλήσει, αλλά και γενικότερα με τις ερωτήσεις που θα μπουμπουνίσει. Στα θετικά, η… αφωνία της Μπεκατώρου (άντε σιγά σιγά δοκιμάστε την και πίσω από τις κάμερες!), ενώ η συμμετοχή του Σταρόβα, μπορεί να είναι επίσης μικρή, έχει ο τύπος όμως ένα χιούμορ που ακόμα και σε ελάχιστες δόσεις κάνει τη διαφορά!

Το τίποτα
Αυτός όμως που πλέον το λέμε με κάθε βεβαιότητα δεν το ‘χει με τίποτα και με την καμία, είναι ο Μουτσινάς. Η δε εκπομπή της εβδομάδας που μας πέρασε, με καλεσμένη την Ελένη Μενεγάκη, παίζει να είναι και από τις χειρότερες συνεντεύξεις της σεζόν, έως και της δεκαετίας! Does not exist το τίποτα που μας εκσφενδόνισαν! Ρεκόρ τού nothing! 

Για κλάματα
Και εντάξει, όσο για την Μενεγάκη, μαγκιά της. Πήγε και δεν της έβγαλε τίποτα. Ο άλλος που είναι και εκπομπάρχης, δεν νιώθει το κενό; Καμία αίσθηση ο μπαγάσας. Καμία συναίσθηση τού τι είναι τραβηχτικό. Αράδιασε βιντεάκια ανασκόπησης άσχετα και τραγικά, οι δε ερωτήσεις του και η στάση του γενικότερα, για κλάματα. Τι τις θέλει Jesus Christ μου τις συνεντεύξεις; Αφού δεν το καταφέρνει το σπορ με τίποτα! Τι την θέλει και την εκπομπή αυτή γενικότερα! Αφού δεν βλέπεται!

Οέο;
Είπαμε «δεν βλέπεται» και τι μας ήρθε στο μυαλό αυτόματα; Η Ελεονώρα Μελέτη! Την οποία, για να ξέρετε, την περνάει πλέον και η Χριστίνα Λαμπίρη στον Σκάι! Η τελευταία, όσες φορές την έχουμε κάνει watch θα το ψάξει το θέμα, θα κάνει καμία αλλαγή για να βελτιώσει νούμερα, κάτι θα κινήσει. Η δε Μελέτη, ζει ακόμα στον αστερισμό τού πόσο ενδιαφέρουσα είναι η ζωή μου, γιατί ο κόσμος δεν ψοφάει να με δει… Με την απορία ζει η έρμη!

(το volume εσείς για καταπληκτικό songάκι και αμπάχα μπούχα!)

 Γιώτα Δημητρακοπούλου

Comments are closed.