Το Greek Way

Το Greek Way

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Αν σέβεται αυτή η στήλη τον εαυτό της, με μία λέξη πρέπει να ξεκινήσει μετά τη μεγάλη απουσία της… Κλείστε τα! Με την μπίχλα που μας εκσφενδονίζουν τα channels με τη σέσουλα! Jesus μόνο; Jesus Christ και ξανά Jesus Christ καραμπινάτο!

Ανανέωση με Δρούζες και Κουτσελίνες
Δεν είναι ότι δεν βλέπονται guys μου με το nothing. Αυτό το κάνανε και πριν… Τώρα πια έχουν ψοφήσει και βρωμοκοπάνε! Η βλακεία που μας αμολάνε είναι απιστεύτου! Το επίπεδο; Το τρίτο υπόγειο το έχουν για ρετιρέ! Την ανανέωση, το φρέσκο, το πρωτοποριακό το υπηρετούν με … Δρούζα και Κουτσελίνη! Αν δεν έχεις NOVA ή ΟΤΕ, είσαι για TV – λύπηση που θα πέσεις στην ανάγκη τους… Έτσι έχει το situation και τώρα που τα ξεκαθαρίσαμε, ξεκινάμε!

Τρεχάτε ποδαράκια μου
So, πόσο απολαμβάνουμε τις εσωκομματικές elections στη ΝΔ! Αποθέωση! Το τελευταίο σποτάκι Τζιτζικώστα με τον τύπο με το μουστάκι και το cool τζόκινγκ τού υποψήφιου αρχηγού; Επικό! Με τη φορμούλα του ο μπούλης, χάρμα! Γενικά αν θυμηθούμε και το κ@λοπιλάλα τρέξιμο του Άδωνι για να καταθέσει την υποψηφιότητα του, θα λέγαμε ότι τούτοι στη New Democracy… είναι γενικώς στην τρεχάλα! Τρεχάτε ποδαράκια μου!

Ζωγραφίζει
Αλλά το by far καλύτερο, είναι τα δελτία Τύπου που βγάζει ο Άδωνις. Εκεί είναι όλα τα λεφτά! Στανταράκι τα γράφει στο άστραμμα, όπως σκέφτεται όπως μιλάει, κατευθείαν τα μπουμπουνάει! Κορυφαία η επιστολή που είχε στείλει σε Παπαμιμίκο όταν ακόμα το πάλευαν μπας και γίνει κανα debate μεταξύ τους και βγάλουν τα μάτια τους σαν άνθρωποι…

Μπίρις μπίρις
«Θέλω να σε παρακαλέσω» του έλεγε, «…εάν οι συνυποψήφιοι μου έχουν τη διάθεση να μιλήσουμε σε κάποιου άλλου είδους ακροατήριο, δέχομαι και την κοινοβουλευτική ομάδα εάν αυτό προτιμούν ή οτιδήποτε άλλο προτιμούν, αλλά πρέπει να βρεθούμε κάπου οπωσδήποτε και οι τέσσερις»… Ε, πηγαίντε για καναν καϊφέ! Ο μπο! Imagine το ψηστήρι που θα έκανε στην μπουμπούκα τούτος! Θα της ζάλισε τον έρωτα! Μπίρις μπίρις!

Στο mute
Άσχετο, αλλά μιας και πιάσαμε τα πολιτικά… Αν έκανες watch τις προάλλες τον Πανούση στον Χατζηνικολάου στο mute, τον έκοβες τι περιπτωσάρα είναι… Εντελώς νάρκισσος! Βασικά, ψωνάρα! Σαν να ένιωθε τρυφερό το χάδι της κάμερας, κάθε φορά που τον ζούμαρε και εκσφενδόνιζε τις καταγγελίες του… Είχε φτιάξει και το μαλλάκι του (τις 5 τρίχες δηλ) με τo πιστολάκι… Τι ζούμε Jesus μου και Christ μου! Λες και δεν μας φτάνει η οικονομική κρίση μας!

Σωριαστήκαμε!
Τι γέλιο! Τι γέλιο όμως! Η φωτο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media και δείχνει τον Τσίπρα να μπουμπουνάει στον Νταβούτογλου: «Ωραία η Ιστανμπούλ, αλλά θέλω οπωσδήποτε να δω και την Κωνσταντινούπολη»… Ντάξει σωριαστήκαμε!

Σωριαστήκαμε!

Η κοινωνία απαιτεί, τον Περρή στο γυαλί
Σε περίπτωση που δεν το κάνατε understood, προχθές στο κέντρο της Αθήνας οι χιλιάδες κόσμου δεν κατέβηκαν στην πορεία για το Πολυτεχνείο… No, no! Για τον Βαγγέλη Περρή διαδήλωναν! Που δεν θέλει με τίποτα, (με το nothing όμως!) να βγαίνει μπροστά στην κάμερα, προτιμά και είναι ερωτευμένος λέει με το «πίσω»… Και πώς γίνεται και όλο τη φάτσα του τρώμε στη μάπα; Ε, μα το εξηγήσαμε! Η κοινωνία το ζητάει απεγνωσμένα!

Γκόμενος
Τι μούφας ο τύπος Jesus Christ μου! Βγήκε στον Αρναούτογλου απόψε και μας φλόμωσε! Το ένα πίσω από το άλλο, ζαλιστήκαμε! Ζει για το πίσω από τις κάμερες, για το μοντάζ κτλ λέει και δεν γουστάρει καθόλου το μπροστά, δεν το ευχαριστιέται… Προφανώς τον υποχρεώνουν να βγαίνει στο γυαλί γιατί είναι και ωραίος γκόμενος! Άλλη εξήγηση δεν έχουμε! Το τίμημα presenter μου!

Τον τραβάνε με τις κλωτσιές να βγει μπροστά και αυτός δεν θέλει
Μα ακούστε μούφα guys μου (που προφανώς το πιστεύει!) για να την κάνουμε λιανά: Θα ήταν ευτυχής λέει, αν του έλεγαν «φτιάξε ένα πρόγραμμα, να μη βγεις καθόλου, ετοίμασε το, δούλεψε το στη λεπτομέρεια του κτλ»… Και πού σκαλώνει το θέμα;; Μα το είπαμε! Του ζητάνε απεγνωσμένα να βγει πρώτη μούρη! Διότι πώς να κρατήσουν το TV εξαγριωμένο πλήθος μετά, που δεν θα δει Περρή μπροστά στο γυαλί… και θα τα πάρει στο κρανίο!

Οι διαψεύσεις τον μαράνανε
Αν του κάνανε ορό της αλήθειας στην εκπομπή, ζήτημα να βρίσκανε πάντως μία του ατάκα χωρίς μούφα. Με το ζόρι! Άλλο: Το έλεγε λέει από πέρυσι ότι θα τελείωνε με τον Θέμο… Και τότε ρε άνθρωπε, γιατί το διέψευδες όπου βρισκόσουν και όπου στεκόσουν και άφηνες μπηχτές όταν στο πρωτογράψαμε από εδώ από το Enimerosi24; Τι τύποι! Και τώρα το πουλάει άνετος και χαλαρός… Ο μούφας!

Αρναούτογλου

Γρηγόρη, γίνε πάλι… καρντάσιαν να ισιώσουμε!
Για τον Αρναούτογλου, guys μου τι να πούμε… What to say! Βρε presenter μου! Βρε presenter μου! Το πλάνο του, με τις δύο κούπες και το μικρόφωνο, με τους ουρανοξύστες και τις Νέες Υόρκες από πίσω, το όλο στήσιμο Λέτερμαν (εδώ γελάμε) είναι… what to say; Το ανέκδοτο της χρονιάς! Και το δράμα δεν είναι μόνο ο οικοδεσπότης που υποδύεται τον αμερικανό presenter… αλλά και αυτοί που κουβαλάει, που νιώθουν ότι είναι… στην πολυθρόνα του! Του Λέτερμαν, βεβαίως βεβαίως! Εκρηκτικό κοκτέιλ! Μπαμ και κάτω!

Άντε και αμπάχα μπούχα! (και volume για songάκι εξαιρετικό!)

Comments are closed.