Σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια Καμπουράκη εναντίον Μακρόν

Το ραδιοφωνικό παραλήρημα του δημοσιογράφου κατά του Γάλλου Προέδρου για τη σύζυγό του…

Το πρώτο ερώτημα είναι, εκφράζεσαι δημόσια (ακόμη κι αν το πιστεύεις), μέσω δηλαδή της ραδιοφωνικής σου εκπομπής, όπως και στο καφενείο; Ο Δημήτρης Καμπουράκης το τόλμησε μέσω της συχνότητας του ραδιοφωνικού ΣΚΑΙ αποκαλώντας τον Γάλλο πρόεδρο “Νεκρόφιλο” (λόγω της ηλικίας της συζύγου του)!

Το θέμα χωράει πολλή συζήτηση – από τη στιγμή πάντα, που διατυπώθηκε δημόσια, διότι διαφορετικά το κρυφό-σεξιστικό και ρατσιστικό σχόλιο του δημοσιογράφου σε με ιδιωτική συζήτηση, θα παρέμενε σεξιστικό και ρατσιστικό, αλλά δεν θα ενδιέφερε κανέναν!

Ο Δημήτρης Καμπουράκης λοιπόν είπε ακόμη ότι η σύζυγος Μακρόν, “Δεν είναι απλώς μεγαλύτερη, αλλά έχει τα διπλά του χρόνια”, και συμπλήρωσε ότι “Αν ο γάλλος πρόεδρος κερδίσει και δεύτερη θητεία θα πρέπει να βρει γηροκομείο να τη βάλει”! Με λίγα λόγια το τερμάτισε! Προφανώς επειδή δεν απευθύνεται σε Γάλλους και ο ΣΚΑΙ δεν φτάνει στη Γαλλία!

Και κάπου εδώ έρχεται το δεύτερο ερώτημα, τα ίδια πράγματα θα τα έλεγε ο δημοσιογράφος για τον έλληνα πρόεδρο ή την ελληνίδα πρόεδρο ή πρωθυπουργό ή αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κλπ; Θα σχολίαζε τη σύζυγο ή τον σύζυγο κάποιου έλληνα αξιωματούχου ή ακόμη και έλληνα γκέι αξιωματούχου; Θα έλεγε τα ίδια πράγματα εάν ο άντρας αξιωματούχος είχε τα διπλά χρόνια της συζύγου του; Θα ήθελε, αλλά δεν θα το τολμούσε; Και θα περιοριζόταν στα ίδια σχόλια μεταξύ της παρέας του; Μόνο ο ίδιος γνωρίζει την απάντηση!

Comments are closed.