Η “αλλόκοτη” επίσκεψη του γερμανού Καγκελάριου Όλαφ Σόλτς

… και η Γερμανίδα δημοσιογράφος Ναταλί Αμίρι

Η επίσκεψη του γερμανού Καγκελάριου, γέννησε αρκετές απορίες για τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης του, αλλά και όλη η συμπεριφορά του. Καταρχάς, δεν έγινε καμία επίσημη επίσκεψη, καμία διμερής συνάντηση, αλλά ούτε και δήλωση απο τον ίδιο. Επίσης, αφίχθη στη Θεσσαλονίκη στις 8:30 το βράδυ- προερχόμενος απο τη Σερβία, και στις 8 το πρωί είχε ήδη αναχωρήσει για Βόρεια Μακεδονία.

Μάλιστα, λέγεται, ότι και στο δείπνο ήταν συγκρατημένος. Επίσης, ούτε κάποιο ουσιαστικό ρόλο στη σύνοδο είχε, αφού ήρθε μετά το τέλος των εργασιών. Και όλα αυτά δεν είναι απορία μόνο δημοσιογράφων… Όσο αστείο και ας ακούγεται, είναι λές και ήρθε για να κοιμηθεί στη Θεσσαλονίκη! Κάτι που θα μπορούσε να κάνει και στη Σερβία, αλλά και στη Βόρεια Μακεδονία.

Τέλος, δεν τον ακολούθησαν δημοσιογράφοι στη Θεσσαλονίκη. Αν και για το τελευταίο, υπάρχει μια -ανεπιβεβαίωτη- φήμη ότι στη Θεσσαλονίκη βρισκόταν απο το πρωί η Ναταλί Αμίρι, ιρανικής καταγωγής δημοσιογράφος, γεννημένη και μεγαλωμένη όμως στο Μόναχο, πλέον εργάζεται για την κρατική γερμανική τηλεόραση. Πριν μία εβδομάδα, η Μέρκελ, μετά την ομιλία/συνέντευξη της στο θέατρο στο Βερολίνο, παραχώρησε ένα γεύμα. Η Ναταλί Αμίρι, όχι απλώς παρευρέθηκε στο γεύμα… αλλά έκατσε και στο ίδιο τραπέζι με την πρώην γερμανίδα Καγκελάριο… τη “σπρώχνει” το σύστημα λένε παρασκηνιακά στη Γερμανία (κορίτσι απο το Μοναχο). Ανέβασε και φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram. Τι έκανε στη Θεσσαλονίκη (αν όντως βρέθηκε) αφού στο ξενοδοχείο όπου γινόταν η σύνοδος δεν παρευρέθηκε;

Comments are closed.