«Οργισμένη» απάντηση της κας Ελένης Σπανοπούλου

Λάβαμε το παρακάτω email και το δημοσιεύουμε*:

 

Ελένη Σπανοπούλου

Σχετικά με τα πιο κάτω σχόλιά μας, πήραμε 14/11/13 από την κα Ελένη Σπανοπούλου πρώην πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ το ακόλουθο μέιλ, παρ ότι εμείς δεν απευθυνόμαστε στο παρελθόν αλλά στη σημερινή διοίκηση.

«Συνάδελφε

Είσαι ελάχιστα ή λάθος ενημερωμένος για το Ταμείο μας .

Ευχαριστώ για την παραταξιακή ενημέρωση αλλά συνάδελφοι που θεωρούν κεραυνό εν αιθρία τη λήψη μέτρων γιατί οι πανίστορες και μαίστορες της δημοσιογραφίας δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Ευρώπη στην Ελλάδα στα Ταμεία μας !!!!!!

Λαλίστατοι επί παντός επιστητού αλλά ανερυθρίαστα εν αιθρία για τα του οίκου μας!

Αγαπητέ Βασίλη αν χωρίς ρεπορτάζ γράφεις ανακρίβειες είμαι υποχρεωμένη να σε διαψεύσω.

Δεν υπάρχουν μισθοί 7000 στον ΕΔΟΕΑΠ εκτός αν εννοείς τον κο Φιλίππο Χριστόπουλο που έπαιρνε περισσότερα επί διοικήσεως ΚΙΑΟΥ και αποχώρησε για σύνταξη! Συνταξιούχοι που ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να εργάζονται ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στον ΕΔΟΕΑΠ . Αντίθετα υπάρχουν δεκάδες στο δημοσιογραφικό χώρο….

Τέλος τα περί αδυναμίας είσπραξης πόρων φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι γράφοντας κι ο ίδιος να τα διεκδικήσουμε νομικά αυτό σημαίνει 4-6 χρόνια για κάθε αγωγή ή μήνυση .

Απλά για παράδειγμα στην 4 ετία ΚΙΑΟΥ έγιναν όλες κι όλες 33 νομικές ενέργειες έναντι 234 επί προεδρίας μου Κι αλήθεια γιατί δεν αναρωτιέσαι για τη μη διεκδίκηση και τον μη έλεγχο του Πόρου από εκεί ;

Οσο για τον Προβόπουλο είμαι η μόνη που τον κυνήγησα και έχουμε ΕΛΠΙΔΑ για τα 90 εκ αλλά αν διαβάζεις προσεκτικά όσα από το 2009 σου έστελναν στο ΣΠΙΤΙ ταχυδρομικά σου φώναζα στις ΓΣ και ανακοίνωναν δημόσια θα ήξερες ότι ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ χωρίς ΜΕΤΡΑ αύξησης Εσόδων αλλά και μείωσης εξόδων

Δεν μιλώ καν για τον διπλασιασμό των μελών σε μια δεκαετία.

Βασίλη και χωρίς κρίση και χωρίς μνημόνια και χωρίς κούρεμα ο ΕΔΟΕΑΠ είχε αρνητικό πρόσημο στον Κλάδο της Υγείας από το 2001 και της Έπικούρησης από το 2010 Παθητικό το λένε… Προσπαθήσαμε χίλιους τρόπους να σας το πω σε όλους και πρώτα άπ όλα στους συνδικαλιστές μας! Φωνή βοώντος

Τώρα που κινδυνεύει το 900αρι ή και 1300αρι της επικούρησης ρωτάς δημόσια τι τον θέλαμε τον Διευθυντή. Άνοιξε τον Καταστατικό νόμο του 1968 να το καταλάβεις συνάδελφε και πάψε να διαδίδεις έστω άθελα σου ψεύδη! Μας κατακρίνεις γιατί αξιοποιήσαμε υπέρ των ασφαλισμένων το απαξιωμένο και εγκαταλελειμμένο για 7 χρόνια παλαιό κτίριο ( αν δεν το κάναμε πάλι θα μας κατηγορούσες….)

Θα εκπλαγείς αν μάθεις πόσο κοστίζει η λειτουργία του ( πχ 1 ευρω για καθε 1 απο τους 2000 συνταξιούχους μας) ή πόσοι συνάδελφοι μας και οικογένειες τους βρίσκουν δωρεάν θεραπεία στο ΦΘΠ που τόσο άσκεφτα απαξιώνεις!

Δεν είμαστε εχθροί μεταξύ μας φίλε. Αλλού είναι το μετερίζι.

Ακόνισε την πέννα σου και ρίξτην ευθύβολη εκεί που πρέπει.

Καληνύχτα και καλή τύχη ….

Ελενη Σπ.

ΣΣ: έχει κάποιος να πει κάτι:

* το email λάβαμε από Βασίλη Κουτουζή
www.koutouzis.gr/enimerosi.htm
————————————————————————————-
Διαβάστε ακόμη: Θα τα βάλετε με τα  «αφεντικά»;
————————————————————————————-

Comments are closed.