Γιατί είναι σκασμένος ο Σταύρος και τα έβαλε με τους καναλάρχες;

 

Σταύρος Θεοδωράκης

Οι κακίες του left, ο Βαρουφάκης και ο απηυδισμένος Σκουρλέτης

Δεν γνωρίζουμε αν «Ο Μπόμπολας απέλυσε το Σταύρο» όπως ισχυρίζεται το left.gr – ομολογουμένως, με χοντροκομμένο τρόπο… Σίγουρα όμως τον «απέλυσαν» οι έλληνες ψηφοφόροι και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο, ειδικά οι Χανιώτες (τόπος καταγωγής του Σταύρου Θεοδωράκη) που έχασε την έδρα και αναγκάστηκε να πάρει της Θεσσαλονίκης, αφού απώλεσε στην πατρίδα του (κάτι παραπάνω θα ξέρουν εκεί…) τη μισή εκλογική του δύναμη!

 

Τι βασανίζει το Σταύρο (και πάει να σκάσει): γιατί τα έβαλε με τους καναλάρχες;

 

Το Enimerosi24 είχε επισημάνει εγκαίρως για το Βατερλό του Σταύρου Θεοδωράκη στα Χανιά (από τον Αύγουστο κιόλας)… Στα οποία Χανιά εμφανιζόταν μόνο όταν ήθελε ψήφους και αδιαφορούσε επιδεκτικά για τα προβλήματα του τόπου και των πολιτών… Δηλαδή των συμπατριωτών του, που τους αντιμετώπιζε αφ’ υψηλού, με κομπασμό και άλλοτε με περιφρόνηση, ενώ δεν σήκωνε ούτε καν τα τηλέφωνα όταν ήθελαν τη βοήθειά του, (προσοχή: όχι για κάποιο ρουσφέτι, αλλά για σοβαρά θέματα του νομού, όπως για παράδειγμα είναι ο τουρισμός)! Ως εκ τούτου η συντριβή ήταν μοιραία και όχι τυχαία!

Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να έλαβε το μήνυμα των εκλογών που με εξαιρετικά απλό τρόπο του έστειλαν οι έλληνες ψηφοφόροι: δηλαδή ότι δεν έχουμε ανάγκη από άλλα ψώνια και νάρκισσους στην πολιτική ή από άλλα καβαλημένα καλάμια και καριερίστες!

Απόδειξη ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης που μάλλον θα χρειαστεί ψυχολόγο και όχι πολιτικό αναλυτή, για να του ερμηνεύσει τι του συνέβη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου… Ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής, κι αρχίζει να μιλάει σαν να είναι ο νικητής των εκλογών! (Άραγε το σκέφτηκε μόνος του ή άλλος του πέταξε τη μ@λ@κί@ και την άρπαξε;).

Είναι προφανές πια και δια γυμνού οφθαλμού, τι βασανίζει αυτόν τον άνθρωπο! Ποιο είναι το πρόβλημά του. Υπάρχει όμως θεραπεία… Αρκεί να ακολουθήσει την αγωγή… Ας απευθυνθεί στους ειδικούς για τις λεπτομέρειες.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που δεν αντέχουν το παραλήρημα, όπως για παράδειγμα ο εξοντωμένος Πάνος Σκουρλέτης που αναγκάστηκε με όση αντοχή του είχε απομείνει να του κάνει κάποιες συστάσεις – ομολογουμένως, προς τη σωστή κατεύθυνση!

Οι πιστοί αναγνώστες του site θα θυμούνται ότι κι αυτήν τη συμπεριφορά του επικεφαλής του Ποταμιού, την είχαμε επισημάνει εγκαίρως… Για να μην πούμε, προφητικά, μιας και η φωτογραφία εκείνου του κειμένου, παραπέμπει ευθέως στην προχθεσινή τοποθέτησή του στη Βουλή, «Σκέφθηκα να μιλήσω σαν να ήμουν ο νικητής των εκλογών… Αν σκέφτεσαι συχνά ότι είσαι εσύ ο νικητής ενώ δεν είσαι τότε οι γιατροί θα σου πουν ότι πάσχεις από κρίση μεγαλείου»!

Όταν ο Σταύρος αιφνιδίασε... τις κάμερες

Δυστυχώς όμως, τα προβλήματα για τον αρχηγό του Ποταμιού δεν σταματούν εδώ. Το άλλο μεγάλο θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Σταύρος Θεοδωράκης με τους ειδικούς (που λέγαμε πιο πάνω), ακούει στο όνομα Γιάνης Βαρουφάκης! Ο πρώην υπουργός Οικονομικών είναι ο μεγάλος του αντίπαλος, διότι κάνει χρήση των ίδιων εργαλείων (και ο νοών νοείτω)… Βέβαια ο πρώην υπουργός είναι μορφωμένος, σε αντίθεση με το Σταύρο, είναι καθηγητής και όχι δημοσιογράφος, ξέρει αγγλικά, έχει γνωριμίες και επαφές με σημαντικούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και φυσικά τον ξέρει όλη η υφήλιος… Το πρόβλημα όμως με το Σταύρο Θεοδωράκη είναι διπλό σε αυτήν την περίπτωση, διότι εκτός του ότι αναγκάζεται να συγκρίνεται με μια τέτοια προσωπικότητα (και είναι άδικο), επιπλέον τώρα με την κίνηση των 1101… Όλα τα media – ήδη το είδαμε να συμβαίνει – θα πάψουν να ασχολούνται με τον αρχηγό του Ποταμιού και τα επικοινωνιακά του τρικ και τη θέση του θα πάρει, δικαιωματικά, ο Γιάνης Βαρουφάκης και η κίνησή του, ως πιο φρέσκο προϊόν, πιασάρικο και ελκυστικό!

Ευφυώς λοιπόν ο Σταύρος Θεοδωράκης κατακεραύνωσε τους καναλάρχες προχθές στη Βουλή δηλώνοντας «Τα κανάλια πρέπει να πληρώσουν» (άραγε θα ψηφίσει και το νόμο Παππά ή θα βρει δικαιολογίες)… Αφού συνειδητοποιεί σιγά – σιγά ότι αποκαθηλώνεται (εντάξει θα υπάρξουν και υποτροπιασμοί και πιέσεις… άλλωστε κάποιες σχέσεις είναι μοιραίες, δεν τελειώνουν ποτέ οριστικά)… Και τη θέση του θα πάρουν άλλα προϊόντα, πιο νέα και πιο ελκυστικά… Και ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ένα φρεσκότατο, πρώτης τάξεως προϊόν για τα media…Φυσικά πάντα θα υπάρχει μια θέση κάπου σε κάποια ακρούλα για τον παλιό (κανείς δεν χάνεται)!

Comments are closed.