Τι ήθελε η «αλεπού» στο παζάρι της (ΕΡΤ) ΔΤ-ΝΕΡΙΤ του ραδιομεγάρου;

ΕΡΤ

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Οι «μυστικές» υπηρεσίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε μέσα στο Ραδιομέγαρο για θέματα που αφορούν το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ και κατοικοεδρεύουν μέσα στο κτίριο, μας δίνουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση από πρώτο χέρι.

Όσοι μας παρακολουθείτε, θα έχετε διαπιστώσει, ότι καμία διάψευση δεν έχει γίνει σε ό,τι αποκαλύπτουμε. Αντίθετα έχουμε πανηγυρική επιβεβαίωση. Χθες λοιπόν όλος «τυχαίως» βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή με φάκελο στο χέρι, ο Δημήτρης Ζανίδης.

Μαζί με τον Ανδρέα Ζούλα αντιπρόεδρο του ΕΣ, και υπέρμαχο διορισμού «Μάη», και φίλοι, είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, που κατά την αποχωρησή τους έφτασε μέχρι την έξοδο του κτιρίου που έμειναν για αρκετή ώρα συνομιλώντας πριν χωρίσουν.

Χθες ήταν και η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων νέων μελών του ΔΣ του μορφώματος. Δεν γνωρίζω αν αυτό έχει καμιά σημασία. Ο Δημήτρης Ζανίδης είναι δημοσιογράφος-συγγραφέας και διευθυντής του ιδρύματος Μπότση. Λέτε η λειψυδρία στην εξεύρεση μελών ΔΣ να σχετίζεται με την εμφάνιση του φίλου του στο Ραδιομέγαρο; Η αίτηση πάντως επαναπρόσληψης του απόμακρυνθέντος πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Προκοπάκη, δείχνει ότι η εξουσία είναι πιο γλυκιά από την αξιοπρέπεια!

Άλλες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο 5μελές ΔΣ θα συμμετέχουν 3 μέλη διορισμένα από τη ΝΔ και δύο από το ΠΑΣΟΚ. Η δυσκολία εξεύρεσης μελών αναφέρουν πηγές και από τις δυο πλευρές είναι οι επικείμενες εκλογές και η έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Γι΄αυτό και κανένας δεν θα ήθελε σε αυτή τη φάση να εκτεθεί.

Εκείνο που εμείς γνωρίζουμε και αποκαλύπτουμε σήμερα, είναι, ότι ήταν δρομολογημένη η απομάκρυνση των τριών γενικών από την προηγούμενη ηγεσία. Θωμόπουλου, Κοντιζά, και Κουπελίδη. Μάλιστα την επιθυμία της αυτή η ηγεσία είχε μεταφέρει και στο Μαξίμου. Ένας από τους λόγους παραίτησής τους ήταν και αυτός. Βλέπετε, μαφία και φατρίες ελέγχουν και θα ελέγχουν το Ραδιομέγαρο. Οι αρουραίοι πολλαπλασιάζονται αντί να εξαφανίζονται με ειδικό…. αρουραιοκτόνο!!!

Όσο για τη χθεσινή μας αποκάλυψη για την πρόσκληση των Παπούλια-Σαμαρά για την επέτειο των 60 χρόνων του ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, όχι απλά είναι αληθές, αλλά υπήρχε και επιμονή από τις «ηγεσίες» του Ραδιομεγάρου! Βεβαίως οι άνθρωποι δεν είναι τρελοί για να πάνε. Γι΄άυτό και όπως αναφέραμε, ούτε σαν ανέκδοτο δεν έστεκε!

Η φιέστα θα γίνει κανονικά, και μάλιστα θα καλυφθεί με περισσότερες από 7 κάμερες. Εμείς θα καταγράψουμε, πόσοι επίσημοι θα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις (αν έρθουν) και πόσοι με νοηματική στέρηση να συμπαρασταθούν σε ένα πρόγραμμα που έκλεισαν!!! Οι άνθρωποι είναι θεότρελοι και επικίνδυνοι που κυκλοφορούν… αναμεσά μας.

Για να δείτε τι μυαλά κουβαλάνε οι άνθρωποι, για να τιμήσουν το ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, πάνω ακριβώς από την επιγραφή έγραψαν ΝΕΡΙΤ. Μεταξύ των προσκεκλημένων κάλεσαν πρώην στελέχη της ιστορικής ΕΡΤ και στυλοβάτες του προγράμματος της. Μεταξύ αυτών τους: Ροδόλφο Μορώνη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Αντώνη Μακρυδημήτρη, Χρήστο, Λεοντή, Λάκη Παπαστάθη, Θανάση Νιάρχο κ.ά. Θα περιμένουμε να δούμε πόσοι θα πάνε στην «επέτειο» του ολοκαυτώματος… της δημόσιας τηλεόρασης.

Comments are closed.