Ανοιχτή επιστολή στον “Captain”

 

mini-Opinion της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Τα sorry μας τώρα, αλλά Mr Captain; Ο μόνος τρόπος για να κάνει νούμερα η Μαλέσκου, είναι την εκπομπή να την κάνει μόνος του ο Λιάγκας! Άλλο success story στο situation για το “Μαλέσκου – Λιάγκας μαζί” δεν μπορούμε να εντοπίσουμε!

Το woman το ‘χουμε μπουμπουνίσει εμείς εδώ (πολύ πριν εμφανιστείς σαν κομήτης στο σάιτ μας) ότι ούτε τα λέει, ούτε τραβάει, ούτε το nothing. Πρόκειται για completely περίπτωση Mind the gap, το ηχητικό που κάνουμε hear στον ΗΣΑΠ αν μας αντιλαμβάνεσαι! Και άντε το κονσεπτάκι έτσι για την ίντριγκα να είχε ένα τζούσι ενδιαφέρον από τη στιγμή που θα βγαίναν τα δελτία Τύπου μέχρι την πρώτη, δεύτερη; Αντε τρίτη εκπομπή! Μέχρι κει του δίνουμε! Μετά θα απλωνόταν στο στούντιο και στην plasma μας η σαρωτική ενέργεια της απόλυτης βαρεμάρας που εκπέμπει και σε αφήνει σύξυλο!

Και επίσης, γιατί εδώ μιλάμε με επιχειρήματα! Ο Λιάγκας είναι δίδυμος! You know μήπως what εστί δίδυμος; Πεθαίνεις από βαρεμάρα και μόνος σου, δεν θες παρέα! Αντιθέτως, θες έναν interesting άνθρωπο δίπλα σου να σε αναζωογονεί και να διαπρέπεις! Αυτά!

Comments are closed.