Ξυπνήστε στον ΑΝΤ1 και βάλτε τον Λιάγκα με τη Μαλέσκου μαζί

… αν θέλετε να δείτε νούμερα του χρόνου

Ψάχνουν στον ΑΝΤ1 την παρτενέρ του Λιάγκα, λέει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και έχουν πέσει διάφορα ονόματα στο τραπέζι… Δεν θα αναπαράγουμε την ονοματολογία, διότι όταν υπάρχει η Μαλέσκου «αδέσποτη» είναι ύβρις να συζητάς για οποιοδήποτε άλλο όνομα για να σταθεί δίπλα στον Λιάγκα!

Εμείς εδώ στο Enimerosi24 το λέμε από τον Μάρτιο βάλτε τη Μαλέσκου διπλα στον Λιάγκα να τελειώνει η ιστορία να πάμε διακοπές!

Ξυπνήστε εκεί στον ΑΝΤ1, και κάντε το σωστό αν θέλετε νούμερα του χρόνου στο πρωινό! Είναι το μοναδικό δίδυμο που έχει τις προϋποθέσεις να σαρώσει! Τελειώνετε!

Διαβάστε τι γράφαμε στις 2 Μαρτίου για Λιάγκα – Μαλέσκου (εδώ): «Λοιπόν μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη κατέληξα ότι ο Λιάγκας και η Μαλέσκου πρέπει να κάνουν μαζί εκπομπή! Θα γίνει χαμός! Θα είναι το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς! Λοιπόν αστέρια του προγράμματος ξεκινήστε τα τηλέφωνα! Άσε που θα της μάθει να μιλάει και να μη σου καίει τον εγκέφαλο, θα της μάθει να κάνει συνεντεύξεις, θα της μάθει τηλεόραση, θα δει επιτέλους πώς είναι να κάνεις νούμερα… Και έχει και κότερο! Αυτό πού το πας»!

Comments are closed.