Από το 2010 (!) αναρωτιόταν η Δούκισσα γιατί δεν την κοιτάει ο Λιάγκας

Τρελή χημεία μεταξύ τους – Τζίνιους το στέλεχος του Ant1

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Ελάτε αλήθεια now, αποκαλύψτε μας το φαεινό μυαλό που σκαρφίστηκε το δίδυμο Λιάγκας – Νομικού, να το αποθεώσουμε!

Εδώ guys μου θα μιλήσουμε με ρεπορτάζι! Ξέρετε από πότε ο Λιάγκας δεν “γουστάρει” Νομικού; Do you know από πότε έχουν τη nothing επαφή; Από πότε τον αφήνει αδιάφορο το ανύπαρκτο σχόλιο της και η tv – αύρα της ως presenter; Από τον καιρό της 5αδας! Χα χα από εκείνα τα ένδοξα years!

Αλλά εδώ είπαμε, θα μιλήσουμε με στοιχεία και ρεπορτάζι!

Κάντε hear λοιπόν! Ήταν Ιανουάριος το 2010 (ωραίες ανέμελες εποχές) όταν ο Λιάγκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega. Είχε ανέβει so η Νομικού τις σκάλες για να τον υποδεχτεί και να τον κατεβάσει, αυτός σημασία δεν της έδινε και με το που κάθονται στον καναπέ, τη ρωτάει πού είναι ο Ουγγαρέζος!

Τόσο μιλάμε που δεν της έδινε σημασία, που το μοντέλο τον ρωτά (εδώ είναι το γέλιο) γιατί δεν την κοιτάει! Ντριν ντριν, σας ring a bell; Σας θυμίζει guys μου something; Η απορία της ήταν η ίδια και φέτος στην πρεμιέρα τους! Why δεν την κοιτάει! Μετά από 12 χρόνια δεν άλλαξε κάτι! Σταθερός ο Λιάγκας ακόμα τη γράφει!

Εδώ σε σκρινσοτ το απόσπασμα από τα Opinions του 2010 και εδώ το λινκ για να το απολαύσετε ολάκερο

Και εδώ το βίντεο από τη φετινή τους πρεμιέρα όπου στα πρώτα λεπτά η Νομικού αναρωτιέται πάλι γιατί δεν την κοιτάει..

Also (διότι το ρεπορτάζι συνεχίζεται!) τον Δεκέμβριο του 2014 όταν η Σκορδά είχε πάει guest να χορέψει στο Dancing, την επομένη ο Λιάγκας σχολίαζε στο πρωινό ότι η (τότε) wife του ήταν πολύ πιο λαμπερή από τη Νομικού..

Πάρτε άλλο ένα: Τον Οκτώβριο του 2013 ο Λιάγκας έλεγε για τη Δούκισσα Νομικού ότι μιμείται στην παρουσίαση του Dancing τη Μακρυπούλια σχολιάζοντας με νόημα “Η μίμηση είναι κακό πράγμα”.

Δικαίως λοιπόν το τζίνιους στέλεχος έβλεπε το success story που ερχόταν! Μιλάμε για ιδιοφυία!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
Και το volume για great songάκι από τα παλιά, μιας και τα θυμηθήκαμε!

Comments are closed.