Τόση αλληλεγγύη ούτε οι δικαιωματιστές του ΣΥΡΙΖΑ

… όση η Ναταλία Γερμανού με τη Μαρία Μπακοδήμου

“Τέρμα αλληλεγγύη” χαρακτήρισε η Μαρία Μπακοδήμου το υποστηρικτικό tweet της Ναταλίας Γερμανού. Και το πιστεύουμε (για να το λέει) ότι έτσι θα είναι. Και σε καμιά περίπτωση δεν είναι τέρμα απόγνωση!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ναταλία Γερμανού απάντησε σε χρήστη που έγραψε: “Για μένα χίλιες φορές το “Γεια σου”, από το “Καλύτερα δε γίνεται”. Δεν ξέρω γιατί δεν πάει τόσο καλά. Ίσως επειδή βρίσκεται στον ΣΚΑΙ”. Σημειωτέον ότι οι δυο εκπομπές είναι “απέναντι”… Η Ναταλία Γερμανού στον Alpha και η Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ.

Η Γερμανού λοιπόν με την αυτοπεποίθηση του νικητή στη ζώνη, με την ευγένεια και τους τρόπους που τη διακρίνουν απάντησε στην κυρία που προτιμά την Μπακοδήμου (αλλά δεν κάνει νούμερα στον ΣΚΑΙ): «Είναι νέα εκπομπή. Σε λίγο καιρό θα σκίζει η φιλενάδα μου»! Βέβαια αν σκίσει η φιλενάδα της, δεν θα σκίζει η ίδια! Και δεν είναι σίγουρο ότι το προτιμά! Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για το τι προτιμά ή όχι η παρουσιάστρια, εκτός από την ίδια! Μπορεί πραγματικά να προτιμά να την κερδίσει η Μπακοδήμου… Μπορεί να έχει απολαύσει τις πρωτιές της και να μη θέλει άλλο… Μπορεί ρε παιδί μου, να θέλει να είναι δεύτερη! Μπορεί να μην την πειράζει να χάσει τη δουλειά της, να έχει άλλες καλύτερες! Οι άνθρωποι είμαστε περίεργα “τρένα”! Άλλωστε η Γερμανού πάνω από όλα είναι καλλιτέχνις, και οι καλλιτέχνες είναι ακόμη πιο μυστήρια “τρένα”!

Η Μαρία Μπακοδήμου όμως τι έπαθε; Τόση αλληλεγγύη ούτε οι δικαιωματιστές στον ΣΥΡΙΖΑ! Εκτός κι αν τα λόγια της (και φίλο ακτιβίστριας) Ναταλίας Γερμανού είναι βάλσαμο, απενοχοποιούν και ανακουφίζουν από τη μοναξιά των μονοψήφιων!

Όπως και να ‘χει εμάς μας περισσεύει… Αφού τα είπανε και τα συμφωνήσανε μεταξύ τους! Τι μας νοιάζει ποια θα είναι πρώτη και ποια δεύτερη!

Πάντως ο τελευταίος που πρόβλεψε κάτι αντίστοιχο, ήταν στέλεχος της ΕΡΤ για τη Μάριον Μιχελιδάκη που της είπε: πήγαινε στο OPEN θα σκίσεις! Και έσκισε (εδώ)!

Comments are closed.