Γίνε η νέα Μπεκατώρου

 

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Φτιάχνει κάθε χρόνο ντριμ τιμ, την ομάδα των ονείρων του ελληνικού television κανονικά λέμε! Την ομαδάρα! Και περμένει μετά… Περμένει! Τι περμένει; Τον πελαργό να της φέρει τα νούμερα! Αχ βρε Φαίη. Αχ βρε Φαίη!

Και κάθεται τώρα στα channels με τα μονοψήφια της, να αιφνιδιάζεται από τους journalists που την παίρνουν τηλέφωνο ξαφνικά στον αέρα, εκεί που δεν το περιμένει, στο αναπάντεχο completely, κεραυνός ένα πράγμα για να κάνετε understood! Για να απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Απλά ειναι τα things και της τα έχουμε μπουμπουνίσει εδώ και years. Και όχι δεν είμαστε μάγοι που προβλέπουμε. Ανοιχτά τα eyes μας έχουμε απλά και βλέπουμε. Το μόνο μέλλον της αξιοπρεπές σε καθημερινό πρωινό ήταν πλάι στον Λιάγκα. Εκεί όπου ο ένας συμπλήρωνε μαγικά τον άλλον. Αυτή που δεν έχει σχόλιο ήταν δίπλα στον μετρ του είδους, αυτός που δεν διακρίνεται για το μέτρο του, ήταν η πυξίδα του… Το μόνο σίγουρο είναι πάντως guys μου ότι μετά για αυτήν, το χάος!

Ε μα έλεος. Να μπουμπουνίσουμε ένα ένα τα λινκ για να δει; (εδώ) (εδώ). Του πόσο προβλέψιμα ήταν τα μονοψήφια; Όταν πάει και αγοράζει ομάδα από τα καλάθια κάθε χρόνο και χειρότερα; Όταν η ίδια έχει το απόλυτο flat comment μόνη της; Και χρειάζεται το σωστό συμπλήρωμα; Και έχει σαν πρότυπο ακόμα (!) τη Μενεγάκη;  Άβυσσος λέμε το σκεπτικό της! Το ένα μονοψήφιο λιμπίζεται το άλλο!

Αστα βράστα και ξέχνα τα. Και αφού δεν γίνεται να go back στον Ant1 δίπλα στον πρώην husband, βούτα κανένα τηλεπαιχνίδι τέτοιου format τύπου δηλαδή κόνσεπτ για να γίνεις η νέα Μπεκατώρου!

Comments are closed.