Φέρτε ένα σύννεφο να πέσουμε

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Λοιπόν guys το situation με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο της κοινωνικής κουζίνας “Άλλος άνθρωπος” είναι η αποθέωση της μούφας. Το nothing αυτού του country σε όλο του το μεγαλείο. Δεν υπάρχει τίποτα, δεν λειτουργεί το nothing. Όλα ένας ωκεανός μούφας!

Ok ο άνθρωπος έχει προφανώς τα problems του. Με τον τζόγο και οπουδήποτε αλλού. Ο τύπος πηγαινοερχόταν καθημερινά στα ΟΠΑΠ είχε χάσει 1,5 εκατομμύριο λέει, είχε αγαπημένο φρουτάκι! Αυτό ήταν το σκηνικό του every day! Και οι υπόλοιποι που έρχονταν σε επαφή μαζί του, την τύφλα τους την completely ως συνήθως!

Guys μου, ο Πολυχρονόπουλος θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Με τους υπόλοιπους, τι γίνεται; Με τους δημοσιογράφους τρομάρα τους που πήγαν και μαγείρεψαν μαζί του. Φόρεσαν την εθελοντική ενδυμασία τύπου τζινάκι, χωρίς μακιγιάζ και ένα απλό πουκαμισάκι και ανακάτευαν το τεράστιο τσουκάλι, περιμένοντας να ανεβάσουν το βίντεο και τις φωτο στα ίνσταγκραμ! Μόνο αυτό τους νοιάζει!

Μέχρι εκεί πάει η δημοσιογραφία τους! Up to that! Από μυρωδιά δεν κουνιέται ρουθούνι. Βουλωμένα όλα ρε! Το χαμε πει και με την περίπτωση του father Αντώνιου, που είχε πάει η Νίκη Λυμπεράκη 2 μέρες πριν σκάσουν οι καταγγελίες στην Κιβωτό και δεν είχε πάρει χαμπάρι το τίποτα! (Θυμηθείτε εδώ τα χαΐρια της). Που υδραυλικό, γράφαμε τότε, να έστελνες κει μέσα, κάτι θα μυριζόταν! Κάτι θα έβλεπε ότι something δεν πάει καλά!

Έτσι και εδώ now πάλι. Τα ίδια και τα the same μέχρι να πάμε στα επόμενα. Ένα χρόνο after σκάει αυτό ρε, μετά την Κιβωτό! Ρε τι λέμε τώρα! Που πριν 3 μήνες ο άνθρωπος αυτός βραβευόταν από την ΠτΔ; Και είναι όλα οκ; Για να το κάνουμε λιανά: υπήρξε ένα επιτελείο ανθρώπων που τον πρότεινε να τον βραβεύσει η Σακελλαροπούλου και τον κουβάλησε στο Προεδρικό και αυτοί οι… επαγγελματίες είναι ακόμη στο πόστο τους; Και όλα μια χαρά;

Ερχεσαι σε επαφή με έναν… περίεργο (αν μη τι άλλο) και δεν κάνεις understood το nothing; Δεν χαμπαριάζεις τίποτα στην αύρα του; Δεν σε κινητοποιεί τίποτα στο να ψάξεις something παραπάνω; Διότι δεν είχε και το τίποτα φοβερά κρυφό ο τύπος! Κάθε μέρα στο ΟΠΑΠ ξημεροβραδιαζόταν στο αγαπημένο του φρουτάκι!

Έλεος ρε! Με τη μούφα αυτού του country! Κανείς δεν κάνει τη δουλειά του, όλοι αέρας κοπανιστός και απέραντο κενό! Gap! Και μούφα να ξεχειλίζει! Και δώστε μας σύννεφα να πέφτουμε…

Comments are closed.