Η Νίκη το λαγωνικό

Ο απολαυστικός διάλογος της Λυμπεράκη με τον Πολυχρονόπουλο

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Αχ… Αχι! Λοιπόν guys θα το πάμε αλλιώς. Δεν θα τονίσουμε ότι τέλη Οκτωβρίου (του 2023 πάντα ε;) η Νίκη Λυμπεράκη είχε κάνει ωριαίο αφιέρωμα στον Κώστα Πολυχρονόπουλο της κοινωνικής κουζίνας και δεν είχε πάρει μυρωδιά το nothing… Μέχρι τα μπαχάρια στο τσουκάλι μύρισε όταν γύρναγε την κουτάλα, up to that δούλεψε το δημοσιογραφικό ρουθούνι..

Όχι, no! Δεν θα το πάμε όπως τότε που μπουμπουνίστηκε στην Κιβωτό στον father Αντώνιο τα βρήκε όλα τέλεια και καταπληκτικά και μετά από δύο μέρες έσκασαν οι καταγγελίες.. Όχι, no λέμε! Αυτή τη φορά, θα δούμε το ποτήρι μισο γεμάτο και όχι μισό άδειο! Αρνούμαστε!

Και με ποιον τρόπο; Πώς; Θα το δούμε μισογεμάτο το glass; Να, guys απλά όταν η journalist θα πηγαίνει για κανα αφιέρωμα, έχετε το νου σας και ελέγχετε τίποτα από πίσω… Διότι το woman είναι λαγωνικό! Με μια έννοια… Μπορεί να μην τους χαμπαριάζει, αλλά τους τραβάει σαν μαγνήτης! Δημοσιογραφική συνεισφορά το λες και αυτό! Ενστικτάρα!

Μας θυμίζει μια άλλη περίπτωση αξέχαστη, στο μακρινό 2013. Τότε λοιπόν που ένα βράδυ βγαίνει σε ένα channel ένας journalist που τον έχουνε σαίνι στα μιντιακά… Και τον ρωτάνε αν υπάρχει κάποιο ρεπορτάζ, αν γίνεται κάτι εκείνες τις days στα μίντια… “Όχι τίποτα δεν παίζει” λέει αυτός με αφοπλιστική βεβαιότητα. Και την επομένη, ξυπνήσαμε με το λουκέτο στην ΕΡΤ! Kορυφαίο!

Υ.Γ. Στα highlights, του αφιερώματος της όμορφης Νίκης στον Πολυχρονόπουλο, ο παρακάτω διάλογος τους:
Πολυχρονόπουλος: …Ο μεγαλύτερος επωφελούμενος από όλους είμαι εγώ
Λυμπεράκη: Είσαι πολύ καλός άνθρωπος;
Πολυχρονόπουλος: Όχι είμαι πολύ κακός άνθρωπος
Λυμπεράκη: Ελα μωρέ τώρα
Πολυχρονόπουλος: Όχι σου λέω αλήθεια…

Σόκι; Όχι μωρέ, simply δημοσιογραφία!

Comments are closed.