Ρεσιτάλ λαϊκισμού: Στο πρωϊνάδικο της Σίσσυς βρήκαν τον ένοχο… Και είναι ο Καλλιακμάνης

ΒΙΝΤΕΟ

Τα μάθατε τα νέα; Στο πρωϊνάδικο της Σίσσυς Χρηστίδου βρήκαν τον ένοχο (ακόμη και για το προπατορικό αμάρτημα)! Και ο ένοχος είναι ο Καλλιακμάνης!

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της σήμερα το πρωί σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού «φόρτωσαν» στον εκπρόσωπο των αστυνομικών όλη την οργή και τον θυμό για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων…

Περίσσεψε η αγένεια απέναντι στον καλεσμένο τους, περίσσεψε ο λαϊκισμός και τα εύκολα επιχειρήματα… Τιμητές των πάντων και για τα πάντα! Όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν! Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει!

Απορία, γιατί δεν καλούν τον Χρυσοχοίδη να του τα χώσουν; Ή μήπως δεν τολμάνε! Μάλλον όμως δεν τολμάνε… Διότι αν κρίνουμε από μια πρόσφατη συνέντευξη του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά που έβριζε τους πάντες και τα πάντα, θεσμούς, αρχές, πρόσωπα… καθόντουσαν σαν χάνοι και δεν σκέφτηκαν καμία στιγμή να τον διακόψουν και να τον ρωτήσουν «Μα τι είναι αυτά που λες»; (εδώ)

Ξέρετε όμως γιατί δεν το έκαναν, γιατί είναι μαθημένοι στις φαιδρές καταγγελίες, στις αστήριχτες, στις αβάσιμες, στην κάθε σαχλαμάρα που κάνει νούμερα!

Τώρα όμως που είδαν έναν κανονικό αστυνομικό, με ενσυναίσθηση, που κι αυτός έλεγε τα ίδια που λέει όλος ο κόσμος, και ήταν αυστηρός και κριτικός με τους συναδέλφους του, σου λέει την κάτσαμε τη βάρκα! Δεν μας παίρνει πρέπει σε κάποιον να τα χώσουμε (για να κάνουμε νούμερα)… Και βρήκαν τον Καλλιακμάνη!

Κι αυτός τους τα βρόντηξε και καλά έκανε! «Αν θέλετε να κάνετε νούμερα δεν με ενδιαφέρει» τους είπε μέσα στα μούτρα και την έκανε με ελαφρά… Μπράβο του!

Υ.Γ.: Προς τιμήν της η Σίσσυ Χρηστίδου ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Καλλιακμάνη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στη συνέχεια της εκπομπής… Κάτι που δείχνει ότι όντως είχαν άδικο και κυρίως ότι οι εντυπώσεις είχαν ήδη δημιουργηθεί στο τηλεοπτικό κοινό. Το πρόβλημα της δολοφονίας της Κυριακής ξεχείλισε το ποτήρι… Και αυτό υπερβαίνει τα πρόσωπα. Η κατάσταση πλέον είναι αρκετά σοβαρή στη χώρα μας, για να αντιμετωπίζεται από τις τηλεοπτικές εκπομπές με τη συνήθη ελαφρότητα!

Comments are closed.