Γιατί δεν καλείτε τον Χρυσοχοίδη για συνέντευξη;

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Οι μόνοι που θα πρέπει να ωρύονται στα channels αυτή τη στιγμή, σε αυτό το παρατεταμένο μαύρο situation που ζούμε στο country, είναι οι γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους. Και είναι πλέον πάρα πολλοί! Αυτοί και κανείς άλλος! Only οι χαροκαμένοι άνθρωποι! Οι everyone υπόλοιποι, ας σκύψουμε το κεφάλι! Το απαιτούν οι ώρες που διανύουμε! Διότι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε μέρος της κοινωνίας, αυτής της σαθρής και κατεστραμμένης όπου δεν λειτουργεί τίποτα! Το nothing!

Από τον κακό αστυνομικό, τον αδιάφορο γιατρό, τον βαριεστημένο δημόσιο υπάλληλο που είναι η χαρά του να μην έχεις κάποιο χαρτί μαζί σου για να μη σε εξυπηρετήσει, τον κακό εργολάβο, τους everyone! Διότι η σαπίλα είναι παντού, απλά υπάρχουν οι εξαιρέσεις όπου κάποιοι είναι καλοί άνθρωποι. Ναι, στην καλοσύνη κάποιων ανθρώπων βασίζεται το ελληνικό κράτος εδώ και 200 χρόνια. Δεν υπάρχει το nothing else! Ούτε θεσμοί λειτουργούν, ούτε Αρχές, ούτε τίποτα! Είναι όλα διαβρωμένα μέχρι το κόκκαλο!

Και θες να κάνεις απλά σόου όταν την πέφτεις στο television σε έναν που κάνει τη δουλειά του καλά! Αλήθεια, αν είχαν καλεσμένο τον Χρυσοχοίδη έτσι θα χτυπιόντουσαν; Σαν τα χταπόδια; Αν είχαν τον πρωθυπουργό; Θα σκούζανε με τα ίδια ντεσιμπέλ; Ή απλά βρήκανε τον Καλλιακμάνη, τον εύκολο στόχο για να κάνουν το κομμάτι τους;

Τους είδαμε και στον Νίκο Παππά πόσο χάνοι ήταν όταν ακουγόντουσαν τέρατα (εδώ). Είναι completely ντροπή να κάνεις όμως σόου, με ένα παραλήρημα αγένειας και λαϊκισμού όταν μετράμε ακόμα ώρες από το αδιανόητο έγκλημα έξω από το αστυνομικό τμήμα! Σεβασμός! Δεν είναι όλα τηλεθέαση και κουμπάκια! Τώρα χτυπιόμαστε για την άτυχη Κυριακή, μετά χαριεντιζόμαστε για το φιλί Μπάρκα και Τσαγκρίδη. Με ρέγουλα!

Comments are closed.