Το παιδικό είδωλο της Μαρίας, η κληρονομιά και η Τσικνοπέμπτη

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Τα ‘χουμε πει ουκ ολίγες times. Πόσο άκυρη ήταν η απόφαση της Μαρίας Αναστασοπούλου να αφήσει τον Οικονόμου και τον Σκάι για να πάει στο… παιδικό της είδωλο, τον Γιώργο Παπαδάκη που θα της έγραφε κληρονομιά την εκπομπή! (εδώ γκρεμοτσακιζόμαστε από τα γέλια).

Πόσα beef πια, έχουμε χάσει το μέτρημα! Και η journalist σαν ψαρωμένο κοριτσάκι στο πρώτο έτος της σχολής δημοσιογραφίας να “ξεροκαταπίνει” σε συνεντεύξεις όπου να λέει πόσο χαρούμενη είναι που είναι πλάι στον δάσκαλο Παπαδάκη και το ήθελε από το μαιευτήριο και την κούνια!

Νέο beef λοιπόν again την προηγούμενη week. Στον αέρα κανονικότατα! Γκράντε! Θέαμα για να κόβεις εισιτήρια! Ποιος θα μιλήσει πρώτος, πόσο και τι θα πει, ένα χάρμα όλο! Ε, το nice που εξελίσσεται τώρα τελευταία είναι ότι το woman το έχει πάρει αλλιώς και έχει βρει το κουμπί του! Εξαλλος ο παλαίμαχος!

Το απόσπασμα με το beef της Παρασκευής μόλις πήγαινε να μιλήσει ο Αλέξης Μητρόπουλος ήταν όλα τα λεφτά. Η -το έχει πάρει αλλιώς- Μαρία, ενώ μιλούσε ο Παπαδάκης, κάνει αυτή ερώτηση στον εργατολόγο με αποτέλεσμα ο παλαίμαχος presenter όχι απλά να τα παίρνει στο κρανίο, αλλά να βγάζει καπνούς από τα αυτιά! Θόλωσε μιλάμε το πλάνο από την τσίκνα! Το έλα να δεις έγινε! Ξαφνικά τσικνοπέμπτη!

Και η ωραία Μαρία όσο ήταν έξαλλος ο παλαίμαχος τι έκανε; Κούναγε το κεφάλι της και πάγωνε το βλέμμα της…

Άστα! Το situation πρέπει να διδάσκεται στα αμφιθέατρα, το έχουμε πει! Αλλά μέχρι τότε, ο viewer μπορεί να απολαύσει επεισόδια απύθμενου σουρεαλισμού…

Υ.Γ. Να δώσουμε το προφίλ της όμορφης Μαρίας για κάποιον που μας διαβάζει από το εξωτερικό βρε guys μου και δεν την ξέρει! So, νέα, ωραία, επαγγελματίας journalist που ξεχώριζε στον Σκάι κάνοντας ένα από τα πιο πετυχημένα δίδυμα με τον Δ.Οικονόμου και τα βρόντηξε για να ανέβει επίπεδο οικονομικά κτλ για να πάει στον Παπαδάκη, λάτρη της κηπουρικής ο οποίος αρέσκεται να μαζεύει ένα κάρο γλάστρες γύρω του. Και πήγε εκεί το woman νομίζοντας ότι θα έκανε τη διαφορά, πριν της γράψει το χωράφι της ενημέρωσης! Αμ δε!

το θεϊκό απόσπασμα στο 01:32:20 (07:39 ρολόι εκπομπής)

Το ιστορικό του… success story
Ο Παπαδάκης δεν την αφήνει να μιλήσει και αυτή νιώθει σιγουριά
Εσύ πού βέλαζες;
Για να μη δουλευόμαστε
Από κυρία, μαθητούδι

Comments are closed.